Asuminen ja ympäristö - uutiset Asuminen ja ympäristö - uutiset

Takaisin

Männistönkadun katu- ja hulevesityöt etenevät – muutoksia liikennejärjestelyihin

Männistönkadulla tehdään katu- ja hulevesitöitä. Työt jatkuvat viikolla 37 Kullervonkadun linja-autopysäkin sekä Kullervonkadun ja Männistönkadun risteysalueen muutostöillä. Kullervonkadun linja-autopysäkki siirretään muutostöiden ajaksi Männistönkadun risteyksen eteläpuolelle.

Risteysalueen töiden jälkeen tehdään Männistönkadulla uutta hulevesilinjaa ja katualueen muutostyöt. Muutostöiden vuoksi Männistönkatu suljetaan Kullervonkadun risteyksestä. Tonteille ajo ja huoltoajo tapahtuu Lemminkäisenkadun ja Tellervonkadun suunnasta. Väistämisvelvollisuus ja työmaanaikaiset muuttuvat liikennejärjestelyt määrätään liikennemerkeillä. Kadunvarsipysäköinti Männistönkadulla kielletään työn etenemisen mukaan.

Töiden ensimmäisessä vaiheessa on toteutettu vanhoihin betoniputkiin suunnitellut sujutustyöt. Muutostyöt valmistuvat kokonaisuudessaan tämän vuoden loppuun mennessä.

Työmaa-alue aidataan aluesuunnitelman mukaisesti ja suljetulla alueella liikkuminen on ehdottomasti kielletty. Lasten vanhempia pyydetään ohjeistamaan lapsiaan huomioimaan työkoneiden ja kuorma-autojen liikkuminen työmaa-alueen läheisyydessä.

Työn tilaajana on Kuopion kaupunki, kaupunkiympäristön palvelualue, rakentamisen ja kunnossapidon palvelut. Urakoitsijana kohteessa toimii Mestar Kuopio Oy.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.


Kuvassa työmaa-alueet harmaalla merkittynä.


Lisätietoja:
Markku Heikkinen, valvoja, Kuopion kaupunki, 044 718 5377
Hannu Kinnunen, Mestar Kuopio Oy, 044 718 1599    
Jouni Miettinen, Mestar Kuopio Oy, 044 718 1162