Kulttuuriuutiset Kulttuuriuutiset

Takaisin

Nalle seikkailee metsässä 8. ja 9.10.

Kuopion kaupunginorkesterin jousikvartetti ja Kuopion kaupunginteatterin näyttelijä Virpi Rautsiala esittävät Nallen metsäseikkailu –musiikkisadun 8.-9.10. Kuopion Musiikkikeskuksessa, Kuopion kaupunginteatterissa ja Kuopion pääkirjastossa. Musiikkisadussa nalle lentää ikkunalaudalta, löytää metsän ja lähtee seikkailuun. Esityksiin on vapaa pääsy, ja ne sopivat erityisesti yli 4-vuotiaille.

Pehmonalle metsässä ja teksti Nallen metsäseikkailu -musiikkisatu.

Kuopion kaupunginorkesterin jousikvartetin ja Kuopion kaupunginteatterin näyttelijä Virpi Rautsialan esittämässä Nallen metsäseikkailu –musiikkisadussa kuullaan tarina erään nallen seikkailusta. Nalle lentää ikkunalaudalta seikkailuun ja löytää metsän, jossa syntyy erilaisia oivalluksia. Sadussa pohditaan mm. miksi nallen nenää kipristää ja löytääkö nalle polun takaisin kotiin.

Kertomus on sovitettu ja tähän käyttöön dramatisoitu Tomi Palosen sadusta Ottonen ja suuri metsä. Esityksen musiikkina soi Danish String Quartetin säveltämä ja sovittama musiikki kokoelmista Wood Works ja Last Leaf. Musiikin lisäksi muusikot luovat esitykseen äänimaailmaa. Kuopion kaupunginorkesterin jousikvartetissa soittavat Soila Häkkinen / viulu, Sanna Haverinen / viulu, Oili Tuhkanen / alttoviulu ja Peter Gospodinov / sello. 

Nallen metsäseikkailu –musiikkisadun esitykset:
pe 8.10. klo 18 Kuopion Musiikkikeskus, Konserttilämpiö 
la 9.10. klo 10 Kuopion kaupunginteatteri, ylälämpiö 
la 9.10. klo 14 Kuopion pääkirjasto, 1. krs 

Vapaa pääsy. Esityksiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, rajoitettu määrä paikkoja. Kesto n. 40 minuuttia.  

Esitys sopii erityisesti yli 4-vuotiaille. Esitykseen voi ottaa mukaan oman pehmolelun tai unikaverin, jonka kanssa voi jatkaa seikkailua myös kotona.   

Järj. Kuopion kaupunginorkesteri ja Kuopion kaupunginteatteri 

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI
Tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi 
www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri