Uutiset Uutiset

Takaisin

Osallistu Karttulan kehittämiseen ja vastaa kyselyyn

Vastaa Kissakuusen koulukeskusta koskevaan kyselyyn

Karttulan Kissakuusen koulukeskus valmistui käyttöön syksyllä 2018. Keskus on palvellut kouluna, eskarina, päiväkotina, kirjastona sekä nuorisotilana yhden talvikauden. Monet muutkin ovat jo löytäneet tilat. Asukkaat toivoivat suunnitteluvaiheessa, että keskuksesta kehittyy kaikkien Karttulan asukkaiden avoin ja matalakynnyksinen kotipesä ”Karttulatalo”. Onko tässä onnistuttu?

Vajaan vuoden toimintakauden ja kokemusten jälkeen on sopiva aika pohtia, onko kuntalaisten toive Karttulatalosta toteutumassa. Onko nykyisessä toiminnassa parannettavaa? Onko koulukeskukselle löydettävissä uusia toimintamuotoja tai laajempia käyttäjäryhmiä? Onko nykyisten toimijoiden yhteistyössä parannettavaa? Voidaanko koulukeskusta kehittää vielä toimivammaksi?

Kehittämisen pohjaksi kysymme Karttulan asukkaiden kokemuksia Kissakuusen koulukeskuksen tähänastisesta toiminnasta ja tilojen toimivuudesta. Voit vastata kyselyyn verkossa 26.5.2019 saakka. Karttulan Jussintuvalta löydät myös paperisia vastauslomakkeita. Asukastuvan henkilöstö auttaa vastaamisessa.

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/BD419B96ABD3023B

Työ etenee niin, että Karttulan pitäjäraati kommentoi kyselyn tuloksia. Kesäkuussa järjestetään Kissakuusen koululla avoin työpaja, jossa pohditaan Kissakuusen koulukeskuksen kehittämistarpeita tarkemmin. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita osallistumaan työpajaan. Syyskaudella on tarkoitus viedä toiveita käytäntöön.

Lisätietoa: kehityspäällikkö Mirja Wihuri, 044 718 5052 tai etunimi.sukunimi(at)kuopio.fi


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain