Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset

Takaisin

Päivystyspotilaiden saapumisreitti KYSiin tilapäisesti muuttunut

Kulkuyhteys päivystykseen ja Kuopion kaupungin terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppuvastaanotolle sekä Islabin KYSissä sijaitsevaan näytteenottoon on siirtynyt 24.6. alkaen pääsairaalan pääoven kautta. Normaali C-oven sisääntulo on suljettu heinäkuun loppuun kestävien rakennustöiden vuoksi.

Pääaulasta käännytään oikealle, josta on opastettu reitti päivystyksen tiloihin. Asiakasliikenne KYSin päivystyspoliklinikalle ja Kuopion kaupungin terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppuvastaanotolle kulkee heinäkuun loppuun saakka pääsairaalan pääoven ja A0-käytävän kautta. Pääaulasta käännytään oikealle, josta on opastettu reitti päivystyksen tiloihin.

- KYSin päivystyspoliklinikan ja Kuopion kaupungin terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppuvastaanoton sijainnit eivät muutu, vain kulkureitti joudutaan siirtämään rakennustöiden vuoksi, korostaa KYSin kiinteistöjohtaja Mikko Hollmén.

Pääovella on käytössä ovipuhelin klo 21.00 - 6.00 tapahtuvaa kulkua varten. Taksi- ja saattoliikenne säilyy ennallaan pääoven läheisyydessä. Myös ambulanssikuljetusten kulkureitti säilyy ennallaan.


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain