Uutiset Uutiset

Takaisin

Piäkaupungista päivää!

Me Kuopiossa olemme pohtineet viime vuosina paljon hyvää elämää. Aika tärkeä aihe, eikö vain?
 

Meille Kuopiossa se rakentuu kolmesta asiasta: elosta, ilosta ja olosta.

Elo tarkoittaa laadukasta ja turvallista asumista, palkitsevaa työtä ja koko elämän kattavia palveluja. Se on uteliaisuutta elämää ja uuden oppimista kohtaan.
 

Ilo elää yhteisöissä, harrastuksissa ja uusissa kokemuksissa, joiden näyttämö on kaunis kaupunki, eläväinen keskusta, järvet ja ikimetsät. Ilo näkyy hymynä kasvoilla ja sitä kutsutaan myös onneksi.
 

Hyvä olo on leppoisaa asennetta elämään. Se on välitöntä ilmapiiriä ja sydämellistä suhtautumista kanssakaupunkilaisia kohtaan. Vapautta olla sellainen kuin on.

Kuopiossa olennaista on, että täällä työ, opiskelu, asuminen ja vapaa-aika on helppoa tasapainottaa.

Se onnistuu, kun teemme yhdessä jatkuvasti oikeita asioita elon, ilon ja olon toteutumiseksi. Näin jokainen on vapaa elämään juuri omannäköistä elämää.
 

Kuopio - Hyvän elon, ilon ja olon kaupunki

#piäkaupunki


Kuopio on tänään näyttävästi esillä eri puolilla Suomea ja etenkin Kuopion katukuvassa. Näkyvyyden huipentaa Kuopion alueen XI brändiseminaari Kuopion Musiikkikeskuksella keskiviikkona 16.11.2022. 

 

Piäkaupungin erityisiin terveisiin on aihettakin: Kuopio on Suomen toiseksi vetovoimaisin kaupunki¹, joka kehittyy vauhdikkaasti. Suomen eläväisintä kaupunkikeskustaa ympäröi kaunis Kallavesi. Lempeä kaupunkimme houkuttelee vuodenajasta toiseen niin uusia asukkaita kuin reissaajiakin. 

 

Koti Kuopiossa

Reissu Kuopiossa

Tulevaisuus Kuopiossa

Yritys kasvuun Kuopiossa


Lähteet:

¹ Kuopio jälleen kahden parhaan kaupungin kärkeen Vetovoima & vaikutus -tutkimuksessa

²  Kuopion kaupungin keskusta on Suomen eläväisin