Tapahtumauutiset Tapahtumauutiset

Takaisin

Pop-up -ravintolat ja kirpputorit valtaavat jälleen Wanhan Haapaniemen su 18.8.

Wanhan Haapaniemen puutalokortteleiden jokavuotinen ravintolapäivä ja kirpputoritapahtuma järjestetään jälleen kerran sunnuntaina 18.8. klo 12-16. Presidentinkadun, Kurukadun, Miilukadun, Saastamoisenkadun ja Rullakadun pihamaat täyttyvät pop-up -ravintoloista, pihakirpputoreista ja monenlaisista tapahtumista.

Pop-up -ravintoloissa on tarjolla niin suolaista kuin makeaakin purtavaa. Kirpputoripöydät notkuvat vaatteita, esineitä, käsitöitä, leluja ja kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Myynnissä on myös viime vuonna julkaistua Elämää Vanhalla Haapaniemellä - Villa Rullan tarina -kirjaa.


Kuva: Jussi Pääkkönen

Korttelitapahtumassa esiintyjinä tänä vuonna ovat tanssiryhmä Kalamukki, joka esiintyy Saastamoisenkadun varrella olevalla kentällä klo 14, jonka jälkeen tanssiryhmä kiertää pitkin aluetta. Tanssia, musiikkia ja iloista mieltä tapahtumassa tarjoilee myös Trash Heroes, eli tanssija ja DJ Antti Lahti, joka soittaa levyjä aurinkokäyttöisellä, pyörällä kulkevalla DJ-laitteistollaan.

Paikalla on myös jätehuoltoyhtiö Jätekukko antamassa jäteneuvontaa. Jätekukon infopisteessä voi osallistua tietovisaan ja osallistua arvontaan. Kuopion Oppaat ry. järjestää Wanhan Haapaniemen historiasta kertovia kävelykierroksia. Maksuttomat kierrokset alkavat klo 12 ja 15 Miilukatu 2:n pihalta, vanhan korttelikaivon edestä. Kierrokset kestävät 1-1,5 h. Oppaana toimii Marianna Falkenberg.

Paikalle suositellaan tultavan jalan, polkupyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla. Mukaan kannattaa ottaa käteistä rahaa.

Facebook: Wanhan Haapaniemen ravintolapäivä ja kirpputori 2018

Tapahtuman järjestää Wanhan Haapaniemen asukasyhdistys ry
Puheenjohtaja Oona Nykter, 050 5328363 wanhanhaapaniemen@gmail.com