Uutiset Uutiset

Takaisin

Puijon tornille kätevästi bussilla kesän ajan

Tiesitkö että pääset Puijon tornille kätevästi bussilla numero 10 aina 11.8. asti? Kuopion kuuluisalle näköalatornille kulkee arkena useita vuoroja päivässä suoraan Kuopion keskustasta. Bussi on ideaali vaihtoehto erityisesti pienten lasten kanssa kulkeville tai iäkkäämmille ihmisille.

Bussimatka Puijolle sopii loistavasti joko Kuopioon saapuneelle vierailijalle, paikalliselle joka tahtoo lenkkeillä Puijon mäen vain yhteen suuntaan tai vaikkapa pyöräilijälle joka tahtoo välttää ylämäkeen polkemisen. Puijon tornilta lähtee myös monia kauniita luontopolkuja.


Maisemat tornin näköalatasanteelta ovat henkeäsalpaavat.

Bussi numero 10 mäelle lähtee keskustasta Intersportin edestä, kaupungintalon vierestä pysäkiltä Haapaniemenkatu E. Matka tornille kestää liikenteestä riippuen kymmenisen minuuttia. Bussi ei kulje lauantaisin ja sunnuntaisin. Tarkemmat aikataulut löydät Kuopion seudun joukkoliikenteen sivuilta.


Matka tornille bussilla on lyhyt.

Puijon torniin pääsee sisälle ja näköalatasanne on käytössä tornin kunnostustöistä huolimatta. Ravintola on suljettuna lokakuulle jatkuvien saneeraustöiden ajan ja kahvila avataan elokuussa. Sisäänpääsymaksuja on alennettu remontin ajaksi. Lisätietoa remontista löytyy Puijon tornin sivuilta.


Puijon tornin näköalatasanteelle pääsee tornin saneeraustöistä huolimatta.