Uutiset Uutiset

Takaisin

Rytkyn koulun toiminta siirtyy Hiltulanlahteen ja Pitkälahteen vuoden 2020 alusta

Rytkyn koulun toiminta siirtyy ensi vuoden alusta vuokratiloihin. Vuonna 1954 valmistuneessa koulurakennuksessa henkilökunta ja oppilaat ovat raportoineet sisäilman heikentyneestä laadusta. Rakennuksessa on tehty kuluvan vuoden aikana käyttöä turvaavia toimenpiteitä ja korjauksia, mutta niillä ei ole saavutettu riittävää parannusta sisäilmaolosuhteisiin.

Rytkyn koulun ja esikoulun toiminnan turvaamiseksi on Kuopion Tilakeskus yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen kanssa hakenut käyttäjien kannalta hyvää ja turvallista tilapäisratkaisua. Esikoululaiset saavat käyttöönsä tilan Pitkälahden koululta ja 1-6 luokille vuokrataan tilat Hiltulanlahdessa olevasta Touhulan päiväkotirakennuksesta.

Koulun toiminta jatkuu väliaikaisissa tiloissa tulevan kevät- ja syyslukukauden. Vuoden 2021 alussa koulun toiminta siirtyy Kaislastenlahteen rakenteilla olevaan uuteen Läntisen maaseutualueen koulu- ja päiväkotirakennukseen. Uuteen hirsikouluun tulevat myös Kaislastenlahden ja Hirvilahden oppilaat.

Lisätietoja antavat:

Simo Hiltunen, asiakkuuspäällikkö, Kuopion Tilakeskus,
p. 044 718 5248 tai etunimi.sukunimi(at)kuopio.fi

Sanna Parkkonen, vs. tilahallintapäällikkö, Kasvun ja oppimisen
palvelualue, p. 044 718 4130 tai etunimi.sukunimi(at)kuopio.fi


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain