Asuminen ja ympäristö - uutiset Asuminen ja ympäristö - uutiset

Takaisin

Sammakkolammen saneerauksen talvityöt

Sammakkolammen alueen saneeraustöitä jatketaan ensi vuoden alusta viikosta 2 alkaen. Talvitöinä ensi vuoden alusta alkaen tehdään mm. puistokäytävien ja uuden leikkipaikan rungot, uimarannan kunnostus, yleisö wc:n vesihuoltotyöt ja ulkovalaistuksen maatyöt. Alkuvaiheessa työt painottuvat Sammakkolammen länsirannalle ja pohjoispäähän.

Työmaa-aluetta suurennetaan aidoilla Sammakkolammentien puoleisessa päässä ensi vuoden alun muutostöihin liittyen. Vuoden alusta alkaen suositellaan, että pyöräilijät ja jalankulkijat kulkisivat itärannan puoleista väylää pitkin (kauppojen puoli). Itärannan puoleinen väylä on normaalissa talvikunnossapidossa aina Rajalan koululle saakka.

Työmaa-alueiden aitaamisella maan routaantumisen riski vähenee, mikäli maahan tulee riittävä lumipeite ja lunta ei poljeta tiiviiksi. Saneeraustöiden vuoksi tänä talvena ei lammen ympärille tehdä kuntolatua ollenkaan, kertoo rakennuttaja Jani Paananen Kuopion kaupungilta.

Tämän vuoden puolella työt jatkuvat vielä viikon 51 loppuun saakka Taivaankannenkadun saneerauksen ja Sammakkolammen louhetäytön osalta. Taivaankannenkatu on tarkoitus avata liikenteelle viikon 51 lopulla. 

Lammen hapetin on ollut poissa käytöstä ruoppaamisen ja louhetäytön aikana. Laite käynnistetään uudelleen vuoden vaihteessa.

Saneeraustöiden vuoksi jäällä liikkuminen on kielletty!

Urakoitsijana kohteessa toimii Mestar Kuopio Oy.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä!

Lisätietoja:
Hannu Kinnunen, työmaapäällikkö, Mestar Kuopio Oy, 044 718 1599
hannu.olavi.kinnunen(at)mestar.fi
Jouni Miettinen, työnjohtaja, Mestar Kuopio Oy, 044 718 1162
jouni.miettinen(at)mestar.fi