Asuminen ja ympäristö – Uutiset Asuminen ja ympäristö – Uutiset

Takaisin

Saneeraustyö välillä Tulliportinkatu–Kauppakatu viikolla 11

Kuntatekniikkaliikelaitos Mestar aloittaa Museokadun saneeraustyöt viikolla 11. Saneeraustyöt aloitetaan Museokadun ja Kauppakadun risteyksestä vesihuollon saneeraustöillä. Työt jatkuvat kohti Kauppakatua. Jalankulkijat eivät voi käyttää Museokatua töiden aikana. 

Museokadulla saneerataan vesihuolto sekä kadun rakennekerrokset ja pintarakenne, saneeraustyön yhteydessä uusitaan myös kirjastorakennuksen salaojat ja tukimuuri.

Saneeraustyöt valmistuvat 1.7.2019 mennessä, jonka jälkeen katu asfaltoidaan. Kadun lopullinen päällyste tulee olemaan graniittilaattapintainen. Lopullisesti kadun pintarakenne valmistuu vuonna 2020 museo- ja kirjastohankkeen ollessa siinä vaiheessa, että työn loppuun saattaminen on mahdollista.

Jalankulkijoiden turvallisuutta ei voida saneeraustöiden aikana taata, joten jalankulkijat eivät voi käyttää Museokatua töiden aikana. Jalankulkuväylä Kirjastokadulta kirjastolle pyritään pitämään käytössä saneerauksen ajan. Urakoitsija huolehtii liikennöintiyhteyksistä postikeskukselle sekä asuinkiinteistöjen pysäköintialueille saneeraustöiden aikana.

Töistä aiheutuu pölyhaittaa, melua ja muutoksia liikennejärjestelyihin, urakoitsija pyrkii kuitenkin minimoimaan aiheutuvia haittoja. Työmaa-alueella liikkuu kaivinkoneita, maansiirtoautoja sekä muuta kalustoa. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.

Työt alkavat: maaliskuu 2019
Työt valmistuvat: vaihe I, kesä 2019

Rakennuttaja                                 
Kuopion kaupunki                                                                              
Rakentamisen ja kunnossapidon palvelut
kaupunkiympäristön palvelualue


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain