Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset

Takaisin

Sijoitettujen lasten ja nuorten tarinat Suomi 100 vuotta -tapahtumissa

Pesäpuu ry yhteistyökumppaneineen lähtee mukaan juhlistamaan itsenäisyyttä tuomalla juhlavuoden keskiöön sijoitettujen lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tarinat.

Yhdessä Koettua -kiertue sisältää monipuolisia taidenäyttelyitä, seminaareja, työpajoja ja kohtaamisen foorumeita. Haluamme tarjota yleisölle mahdollisuuden sukeltaa lastensuojelun maailmaan ainutlaatuisella ja autenttisella tavalla – sijaishuollon lasten, nuorten sekä heidän perheidensä tarinoiden ja kokemusten kautta.

Yhdessä Koettua -kokonaisuus kiertää vuoden aikana kuudella eri paikkakunnalla: Tampereella, Kuopiossa, Satakunnassa, Jyväskylässä, Oulussa ja Helsingissä.

Kuopion tapahtuman järjestelyissä on ollut mukana Kuopion kaupungin perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueelta sijais- ja jälkihuolto yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Kaikille avoimet tapahtumat ovat osallistujille maksuttomia, mutta osa niistä vaatii ilmoittautumisen rajoitetun osallistujamäärän vuoksi. Mikäli tapahtuma vaatii ilmoittautumisen, se ilmoitetaan tapahtuman kuvauksessa.

Yhdessä Koettua on osa Valtioneuvoston Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

Tervetuloa mukaan.

https://yhdessakoettua.fi/kiertue/

Tapahtumat Kuopiossa: https://yhdessakoettua.fi/tapahtumien-kaupungit/kuopio/