Uutiset Uutiset

Takaisin

Sunsets täyttää sataman jälleen elokuun ensimmäisenä viikonloppuna

Sunsets Kuopio tarjoaa kattavan, vuosi vuodelta kasvavan, ohjelman niin urheilun kuin viihteenkin parissa joka vuosi koko perheelle.

Tänä vuonna maamme suurin urheilun ja viihteen ilmaistapahtuma kasvaa jälleen ja Sunsets Kuopion voikin kokea tänä vuonna myös verkon yli, Livestreamin sekä TV-lähetyksen kautta.

Uutuutena ohjelmassa tänä vuonna tullaan näkemään muun muassa tankotanssia, virtuaalipyöräilyä, twerkkausta, mäkihyppyä, Ahooy Athleticsia ja monta muuta. Kansainvälisen beach volley -turnauksen taso tulee olemaan tänä vuonna huikea ja finaalit pystyykin seuraamaan Alfa TV:ltä. Kaiken kaikkiaan tapahtumaan odotetaan yli tuhatta urheilijaa. Esiintymässä tänä vuonna ovat Jukka Poika & Band, BESS, Movetron ja Pandora.

Tapahtuman kulku menee tänäkin vuonna perinteisesti niin, että päivällä koetaan urheilu sekä lajikokeilut ja illan hämärtyessä päästään nauttimaan huippuartisteista.

Tänä vuonna tapahtumaan tullaan rakentamaan kaiken lisäksi esteetön katsomo heille keille perinteinen yleisökatsomo ei sovi. Tapahtuman alue kokee kaiken kaikkiaan ison muutoksen Satamatorin remontin myötä.

Lisätietoja tapahtumasta pystyy näkemään niin tapahtuman verkkosivuilta www.sunsetskuopio.com kuin sosiaalisesta mediasta nimellä Sunsets Kuopio.

Sunsets Kuopio iltajuhla.