Uutiset Uutiset

Takaisin

Supersyyslomalla jälleen superkivaa tekemistä!

Supersyysloma tarjoaa jälleen superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille Kuopiossa viikolla 42! Tarjolla on niin kulttuurista kuin liikunnallistakin aktiviteettia maksutta tai alennushinnoin.  
 
Useat nuorisotalot järjestävät runsaasti maksutonta ohjelmaa ja työpajoja. Pinarilla askarrellaan unisieppareita, koruja, fidgetejä sekä leivotaan yhdessä, pelataan pakohuonepeliä ja seinäkiipeillään. Kuikkis järjestää laavuretken Pölhölle ja Matkuksen Mielitilassa on tiistaina iltapäivällä 19.10. pop-up nuokkari. Julkulan nuokkarilla on Hulabaloo, kadonneen aarteen metsästystä ja mysteerien ratkomista. Kaikki nuorisotalojen ohjelmat ja aikataulut löytyvät https://kuopionseina.fi/supersyysloma/
 
Kuntolaakson uimahalliin pääsevät alle 18-vuotiaat ilmaiseksi uimaan klo 8-16 välisenä aikana. Uimahyppytornit ja Wibit-vesitemppurata ovat käytössä.

Supersyysloman liikunnallinen päiväleiri 1.-2.-luokkalaisille järjestetään 18.-20.10.2021 klo 9.00-14.00 Kuopio-hallin lähiympäristössä.  
 
Musiikkikeskuksella soitinesittelyissä 18.10. klo 10-13 pääsee kokeilemaan ja tutustumaan orkesterin soittimiin. Esittelyihin on vapaa pääsy.

Kuopion museolla Pelataan yhdessä -mobiilitapahtuma torstaina. Pääkirjastolla lasten -ja nuortenosastolla maanantaina 18.10. ja tiistaina 19.10. Lego- ja robotti -työpajat ja keskiviikkona 20.10. QR-koodi-suunnistusta. 
 
Kuopion Luisteluseura tarjoaa luistelukoulun kaikenikäisille luistelusta kiinnostuneille. Luistelukoulussa opetellaan luistelun alkeita.

Riuttalan Talonpoikaismuseolla on 18.10. Seikkailupäivä, jossa pääsee tutustumaan, kuinka ennen vanhaan elettiin!

Lisää mielenkiintoisia tapahtumia löytyy Kuopion Seinältä. Tapahtumat noudattavat koronarajoituksia, joten tulethan tapahtumiin terveenä. Muutokset aikatauluihin mahdollisia. Tarkastathan tarkemmat tiedot tapahtumista Kuopion seinältä: https://kuopionseina.fi/supersyysloma/