Uutiset Uutiset

Takaisin

Supersyyslomalla tarjolla jälleen superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille

Supersyysloma tarjoaa jälleen superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille Kuopiossa viikolla 42 (12.-18.10.2020)! Tarjolla on niin kulttuurista kuin liikunnallistakin aktiviteettia maksutta tai alennushinnoin. Tarkemmat tiedot tapahtumista löytyvät Kuopion seinältä: https://kuopionseina.fi/supersyysloma/

Useat nuorisotalot järjestävät runsaasti maksutonta ohjelmaa ja työpajoja nuorille syysloman aikana. Kuikkalammella kokkaillaan, pelaillaan ja askarrellaan. Petosen Pinarilla on toimintaa alakoululaisille joka päivä klo 14-17 ja yläkoululaisille klo 17-21, esim. torstaina 15.10. pakohuone!

Kuntolaakson uimahalliin pääsevät alle 18-vuotiaat ilmaiseksi uimaan klo 8-16 välisenä aikana. Uimahyppytornit ja Wibit -vesitemppurata ovat käytössä. Rauhalahti Bowling päästää koululaiset keilaamaan ja pelaamaan biljardia tarjoushinnoin. Liikunnallinen syyslomaleiri 1.-3.-luokkalaisille on 12.-14.10. Kuopio-hallin lähiympäristössä. 4H järjestää Puijolla Luontosalapoliisi-teemapäiviä 12.-13.10. ja Keppari-teemapäivän 14.10.

Kuopio tanssii ja soi'n perinteinen Tanssimaraton on Musiikkikeskuksella Valohallissa 17.10. klo 11-15, tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Musiikkikeskuksella soitinesittelyissä 15.10. klo 10-14 pääsee kokeilemaan mm. kontrabasson soittamista ja tutustumaan orkesterin soittimiin.

Kuopion korttelimuseossa on Suomen itä valokuvissa -näyttely. Mobiilipeliä "Kuopio 1918" voi pelata keskustan alueella. Tutustu myös muihin keskustan alueella pelattaviin mobiilipeleihin museoiden sivuilla. Teatterin Stage -tapahtuma on tänä vuonna teemalla #youngarts. Maanantaina 12.10. yli 13-vuotiaat voivat osallistua astetta luovemman kaupunkisuunnistuksen pyörteisiin. Suunnistus starttaa Kulttuuriareenalta ja päättyy Kaupunginteatterille. Reitin varrella pääsee kokeilemaan muun muassa sirkusta, draamaa, tanssia, kuvataiteilua. Mukana menossa Kuopion kaupunginteatteri, Tanssiteatteri Minimi, Kuopion Sirkus ja Kulttuuriareena44.

Tapahtumat noudattavat koronarajoituksia, joten tulethan tapahtumiin terveenä. Erityistä huomiota on syytä kiinnittää turvavälien ja hygieniaohjeiden noudattamiseen. Muutokset aikatauluihin mahdollisia. Tarkastathan tarkemmat tiedot tapahtumista Kuopion seinältä: https://kuopionseina.fi/supersyysloma/


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain