Tapahtumauutiset Tapahtumauutiset

Takaisin

Supersyysloman tapahtumat kiinnostivat

Supersyysloma tarjosi tänäkin vuonna superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille Kuopiossa! Viikolla 42 tarjolla oli monipuolista kulttuurista kuin liikunnallistakin aktiviteettia maksutta tai alennushinnoin. Supersyysloman järjestää vuosittain Kuopion kaupungin hyvinvoinnin edistämisen palvelualue yhdessä kumppanien kanssa.

Uudessa Kuntolaakson uimahallissa riitti vilskettä ja paljon iloisia lapsia. Pääsääntöisesti kaikki ulkotapahtumat olivat suositumpia kuin aiempina vuosina. Koronatilanteen huomioiden tapahtumat saatiin järjestettyä ja myös sisätapahtumissa touhusi lapsia esimerkiksi keilaillen, kokeillen laserpelejä, Korttelimuseon näyttelyissä ja oleskellen nuorisotaloilla. Yhteensä syysloman tapahtumissa vieraili 15 201 kävijää.

Supersyysloman tapahtumat ovat olleet jo muutaman vuoden haettavissa Kuopion seinä -palvelusta osoitteessa kuopionseina.fi. Viikon tapahtumat ja kokonaisuus ovat hyvin löydettävissä Seinältä, yhdessä paikassa. Toimijat ovat löytäneet palvelun ja tapahtumailmoitusten määrä kasvaakin jatkuvasti. Kuopion seinän toimintoja kehitetään tulevaisuudessa niin, että sieltä jatkossa löytyisikin yhä helpommin juuri oikea tapahtuma tai vaikkapa harrastus. Kuopion seinältä voi hakea monipuolisesti erilaisia tapahtumia ja tekemistä eri ikäisille.