Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset

Takaisin

Suun terveydenhuollon kiireettömät ajanvaraukset perutaan ajalta 4.5.-31.7.2020

Julkaistu 15.4.2020

Haluamme suojata sekä potilaitamme että henkilökuntaamme koronavirustartunnalta ja rajoitamme tämän vuoksi toimintaamme. Kaikki suun terveydenhuollon kiireettömät ajanvaraukset perutaan ajalta 4.5.-31.7.2020. Touko-heinäkuun aikana annamme ainoastaan kiireellistä hoitoa. 

Ilmoitamme aikojen peruuntumisesta myös henkilökohtaisesti kirjeitse tai puhelimitse. Kiireellisissä asioissa ajan voi varata ainoastaan puhelimitse asiakaspalvelustamme, puh. 017 186 611. Asiakaspalvelumme on avoinna klo 7.45-16.00. 

4.5.-31.7.2020 hoidamme kiireellistä hammashoitoa tarvitsevia potilaita keskitetysti vain Canthian ja Pyörön hammashoitoloissa. Kiireellistä oikomishoitoa annamme Neulamäen hammashoitolassa. Muut hammashoitolamme ovat suljettuina touko-heinäkuun ajan.

Jos sinulla on hengitystieoireita, kuumetta tai muita lievempiäkin oireita, odotathan mahdollisuuksien mukaan niiden paranemista, ennen kuin hakeudut suun terveydenhuollon vastaanotolle. Jos epäilet koronavirustartuntaa ja tarvitset kiireellistä hammashoitoa, kerrothan asiasta ajanvaraukseemme. Lisätietoa koronaviruksesta saat myös Kuopion kaupungin koronapalvelupuhelimesta 044 704 6700 arkisin klo 8-14.

Pyrimme järjestämään korvaavaa kiireetöntä hoitoa heti, kun se koronatilanteen mukaan on mahdollista, mahdollisesti jo kesän aikana. Kiireettömiä, peruttuja hammashoitoaikoja voi itse alkaa varata elokuun 2020 puolivälin jälkeen. Kaikille alle 18-vuotiaille lähetämme uudet ajat postitse. Otathan ystävällisesti huomioon, että ajanvarauksemme voi ruuhkautua elo-syyskuussa.

Lisätietoa suun terveydenhuollosta saat ajanvarauksestamme puh. 017 186 611 ja www.kuopio.fi/hammas –verkkosivuiltamme.


Kaupungin viestintää ja ohjeistusta koronavirus-tilanteessa voi seurata verkkosivultamme www.kuopio.fi/tietoa-koronaviruksesta.