Uutiset Uutiset

Takaisin

Syksyn Kohtaamisia-asukaslehti on ilmestynyt

Kuopion kaupungin Kohtaamisia-asukaslehti on ilmestynyt. Elokuun lopussa ilmestyvä lehti painottuu syksyn runsaaseen kulttuuritarjontaan sekä opiskeluun ja koulunkäyntiin Kuopion alueella.

Lehden artikkeliosio tarjoaa tietoa muun muassa Kuopion peruskouluissa toteutettavista monialaisista oppimiskokonaisuuksista, Kuopion aikuislukion tarjoamista mahdollisuuksista sekä kuopiolaisen muotoilukoulutuksen 135-vuotiaasta taipaleesta.

Lehdestä voit lukea myös Savilahteen syntyvästä uudenlaisesta oppimisympäristöstä, joka kerää samalle kampusalueelle yli 15 000 opiskelijaa eri koulutusasteilta. Myös Savon ammattiopisto keskittää Kuopion toimintonsa Savilahden kampusalueelle vuosien 2020–2023 aikana.

Hyvän elämän pääkaupunki tehdään yhdessä

Hyvinvoinnin edistämisen johtaja Janne Hentunen pohtii pääkirjoituksessaan hyvinvointia, hyvän elämän elementtejä ja niiden merkitystä Kuopion matkalla kohti hyvän elämän pääkaupunkia.

– Kuopiossa asuu jo nyt kaupunkiinsa tyytyväisiä asukkaita, joten lähtökohdat tavoitteen saavuttamiseksi vaikuttavat hyviltä. Kuitenkin matkalla tavoitteeseen meidän pitää pystyä vastaamaan haasteisiin, joita ovat muun muassa terveysongelmat, päihteiden käyttö, yksinäisyys ja syrjäytyminen.
 
– Mitä ovat ne hyvän elämän elementit, joiden toivomme toimivan ohjenuorana niin kaupungin omassa kuin yhteystyökumppaneidemme toiminnassa? Avainasemassa ovat elintavat, elämän kanssakulkijat ja innostajat, toimeentulo ja elinympäristö. Nämä elementit ovat onnistuessaan jokaisen kuopiolaisen arjen hyvinvointia vahvistavia tekijöitä.

Lehti sisältää myös kulttuurilaitosten syksyn ohjelmaesittelyjä. Lehden tapahtumaosio ja lyhyet uutisnostot kertovat syksyn 2019 päivittäisistä tapahtumista.

Lehti jaetaan kaikkiin kuopiolaisiin kotitalouksiin

Lehti jaetaan ilmaisjakeluna kaikkiin kuopiolaisiin kotitalouksiin viikolla 33. Lehteä on lisäksi saatavissa kaupungin asiakaspalvelupisteistä, kulttuurilaitoksista, asukastuvista, hotellikeskuksista ja suurimmista kauppakeskuksista.

Katso Kohtaamisia-lehden jakelupisteet Kuopion alueella.

Verkkolehdessä rikastettua sisältöä

Kohtaamisia-lehti ilmestyy myös verkkojulkaisuna. Kohtaamisia-verkkojulkaisusta löydät lehden artikkelien lisäksi ajankohtaisia kuulumisia ja printtilehden rikastettua sisältöä (mm. videoita). Verkkolehteä päivitetään myös printtilehtien ilmestymisen välillä.

Tutustu verkkolehteen osoitteessa: www.kohtaamisiakuopio.fi

Kommentoi, keskustele ja jaa mielenkiintoiset artikkelit myös ystävillesi. Käytä some-kanavissa aihetunnistetta #kohtaamisiakuopio.


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain