Asuminen ja ympäristö – Uutiset Asuminen ja ympäristö – Uutiset

Takaisin

Taivaanpankontiellä alkaa viikolla 25 vesi- ja hulevesiverkoston saneeraus

Taivaanpankontie 9 - Kelkkailijantien välillä aloitetaan viikolla 25 vesi- ja hulevesiverkoston saneeraaminen. Työn arvioidaan kestävän viimeistelyineen syyskuun 2020 loppuun saakka.

Vesi- ja hulevesiverkoston saneerauksen tekeminen aiheuttaa tilapäisiä muutoksia Suunnistajan- ja Taivaanpankontien liikennöimiseen. Taivaanpankontiellä on työmaan kohdalla käytössä yksi ajokaista. Kohteessa joudutaan tekemään louhintatöitä, mikä voi välillä aiheuttaa lyhyitä liikennekatkoksia.

Kevyen liikenteen väylillä liikkuvat ohjeistetaan kulkemaan työmaan ohi vaihtoehtoisia reittejä työn edetessä. Urakoitsija tiedottaa saneeraustyön aikaisista muuttuvista liikennejärjestelyistä tarvittavilla liikennemerkeillä ja ajo-opasteilla.

 

Työalueen läheisyydessä liikuttaessa tulee vaaratilanteiden välttämiseksi noudattaa varovaisuutta.

Työmaaliikenne ja muuttuneet olosuhteet vaativat erityishuomiota. Erityisesti lapsille on tarpeen korostaa varovaisuuden tärkeyttä liikuttaessa työalueen läheisyydessä.  Työalue on eristetty aidalla ja sen sisäpuolella oleskelu on kielletty.

Työaika on arkipäivisin pääsääntöisesti klo 7.00-15.30 välillä. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa.

Kuopion Veden ja Kuopion kaupunkiympäristön palvelualueen tilaaman urakoitsijana toimii Kuntatekniikkaliikelaitos Mestar.

Yhteystiedot:
Kuntatekniikkaliikelaitos Mestar, työmaapäällikkö Hannu Kinnunen 044 718 1599 tai työnjohtaja Jouni Miettinen, 044 718 1162
Kaupunkiympäristön palvelualue, rakennuttaja Jani Paananen, jani.paananen(at)kuopio.fi
Kuopion Vesi, verkostoinsinööri Kimmo Mikkola, kimmo.mikkola(at)kuopionvesi.fi


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain