Tapahtumauutiset Tapahtumauutiset

Takaisin

Tapahtumien viikonloppu 21.4.–23.4.2017

Tulevana viikonloppuna Kuopiossa on tarjolla mukavien tapahtumien runsaudensarvi: ystävää, juttuseuraa tai kumppania kaipaavat voivat kokoontua Kuopion taidemuseoon treffailemaan, shoppailunnälkäiset suunnata Hilipeisiin Pilleisiin ja kiekkofanit nauttia yhteisöllisestä kiekkokatsomotunnelmasta, kun KalPan finaaliottelu näytetään screeniltä torilla.

Uusia tuttavuuksia, runoja ja musiikkia taidemuseon treffeillä

Etsitkö ystävää, lenkkikaveria, kumppania tai juttuseuraa? Lauantain 22.4. kello 15 alkaen Kuopion taidemuseossa treffaillaan jälleen! Ohjatuilla treffeillä tutustutaan taidenäyttelyihin ja treffeille saapuneisiin ihmisiin, joiden kanssa jatketaan iltaa taidemuseon sulkeuduttua Ravintola Kummisedässä.

Tällä kertaa treffien alkupuolella on luvassa myös runoja ja elävää musiikkia.  Noin 15 minuuttia kestävä ”Isoäitini ja minä” -runo- ja musiikkiesitys toimii alustuksena ohjatulle treffitapahtumalle. Seija Hämäläisen ja Leena Raveikon runojen  lisäksi kuullaan Sibeliusta, jota esittävät  Silja Kallio (kantele) ja Paula Salosaari (sello).

Treffitapahtuma on vapaamuotoinen tilaisuus, joka tarjoaa mahdollisuuksia tutustumiseen ja kontaktien solmimiseen. Treffeille ovat tervetulleita kaikki 18 vuotta täyttäneet.

Tapahtumiin voi osallistua pääsymaksun 6/4€ hinnalla.

Treffitapahtuma Facebookissa: www.facebook.com/events/1260369480747843/?active_tab=about

KalPa-Tappara -finaaliottelu Kuopion torilla

Lauantaina jääkiekon ystävillä on mahdollisuus nauttia yhteisöllisestä kiekkohuumasta ja seurata kolmatta SM-liigan finaaliottelua Kuopion torilla, kun Tori Herkku -grillikioskin ja Mualiman Napa -terassin väliin pystytetään viisi metriä leveä ja kaksi metriä korkea näyttö.

Ottelu alkaa kello 17. Screenin järjestää Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys.

Hilipeet pilleet -ostotapahtuma

Hilipeet pilleet on Kuopion keskustan liikkeiden yhteinen kolmipäiväinen ostotapahtuma 20.–22.4.2017, joka rakentuu liikkeiden huipputarjouksista sekä ohjelmasta erityisesti senioreille, shoppaileville nuorille ja aikuisille sekä lapsiperheille.

Lauantaina 22.4. kello 12, 15 ja 18 Hilpeissä pileissä on ohjelmassa muun muassa karkkisade, josta kolme onnekkainta nappaa myös timanttisormuksen.

Lisätietoja ja ohjelma: www.kuopiontori.fi/

Paavali Jumppasen Kolme vuosisataa -sarjan päätöskonsertti

Sunnuntaina 23.4. klo 16 Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa kietoutuvat yhteen pianomusiikki ja kuvataide eri vuosisadoilta. Pianisti Paavali Jumppasen resitaalikonsertissa kuullaan musiikkia 1800-, 1900- ja 2000-luvuilta ja nähdään samoilla aikakausilla vaikuttaneiden taidemaalareiden teoksia. Konsertti on viimeinen osa pianistin Kolme vuosisataa -konserttisarjasta.

Pianisti Paavali Jumppasen Kolme vuosisataa -konserttisarja esittelee sekä pianomusiikkia että pianistin valitsemaa kuvataidetta 1800-, 1900- ja 2000-luvuilta. Kaikki kolme vuosisataa ovat esillä myös konserttisarjan päätöskonsertissa 23.4.

Lisätietoja: www.kuopionmusiikkikeskus.fi/web/musiikkikeskus