Uutiset Uutiset

Takaisin

Lähde mukaan Kuopion kaupungin kesäretkille!

Kuopion kaupunki järjestää tänäkin vuonna tuttuun tapaan kesäretkiä asukkaille. Tarjolla on monenlaisia luontoretkiä, risteilyjä sekä talkoita ja vaikkapa polkujuoksentelua. Retket ovat risteilyä sekä bussiretkeä lukuun ottamatta ilmaisia. Tule mukaan nauttimaan luonnosta kanssamme!

Kuopion kaupungin alueelliset ympäristönsuojelupalvelut ja Kuopion luonnontieteellinen museo yhteistyökumppaneineen järjestävät jälleen tänä kesänä monipuolisia luontoretkiä. Mukana on jo tutuiksi tulleita klassikkoja ja uusia tuoreita näkökulmia kuopiolaiseen luontoon. Parisen tuntia kestävät retket ovat Etelä-Kallaveden laivaretkeä ja Suonenjoen bussiretkeä lukuun ottamatta maksuttomia.

Luonto tarjoaa elämyksiä, jotka muistamme koko ikämme. Luonto myös tutkitusti ravitsee ja rentouttaa. Tänä vuonna luonnon tarjoamat terveys- ja hyvinvointivaikutukset ovatkin yhtenä puheenaiheena kaikilla retkillämme.

Tule mukaan kanssamme virkistäytymään ja kokemaan kuopiolaisen luonnon lumoa. Seuraa retkiohjelmaamme ja poimi sieltä suosikkisi!

Kesäretkiesite (pdf).

Lisätietoja antaa:
Alueelliset ympäristönsuojelupalvelut ja Kuopion Luonnontieteellinen museo, 017 182 127


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain