Asuminen ja ympäristö – Uutiset Asuminen ja ympäristö – Uutiset

Takaisin

Tuleva Kumpusaarentien ja Lokkisaarentien rakennusurakka aiheuttaa poikkeusjärjestelyitä lähikiinteistöille ja -toimijoille

Kuopion kaupunki on kaavoittanut Kumpusaarentien ja Lokkisaarentien viereen tontteja teolliseen käyttöön. Tontteja varten Kumpusaarentie yhdistetään Saaristokatuun ja lisäksi Lokkisaarentie johdetaan pienvenesatamalle. Rakennus-hanke vaikuttaa myös Saaristokadun risteysalueeseen.

Vaikutukset veneilijöille

Pyydämme siirtämään veneen talvisäilytysvarusteet karttaliitteessä osoitetun alueen sisäpuolelle 31.5.2019 mennessä. Alueella, jolta varusteet on siirrettävä, tullaan suorittamaan louhinta- ja murskaustöitä.


Karttakuva alueesta (avautuu pdf:nä kuvasta)

Saaristokadulta kääntyvä Lokkisaarentien päällystämätön veneiden säilytysalueelle johtava tie on rakennustöiden vuoksi ajoittain poissa käytöstä. Käyttökatkot kestävät 2-4 tuntia kerrallaan ja niistä tiedotetaan erikseen työmaakylteillä sekä Kuopion kaupungin pienvenesatamien verkkosivuilla: https://www.kuopio.fi/fi/venepaikat
    
Alueella esiintyy meluhaittaa sekä mahdollisia pölyhaittoja kadun rakentamiseen liittyvän louhinnan vuoksi. Räjäytystöiden ajaksi alueelle saatetaan määrätä vaara-alue. Räjäytysalueen vartijat pyytävät alueen käyttäjiä siirtymään vaara-alueen ulkopuolelle. Räjäytystyöstä johtuvat erityisjärjestelyt kestävät noin 15 minuuttia kerrallaan.  Louhintatyöt kestävät arviolta toukokuulta lokakuulle 2019.

Veneiden talvisäilytysalue on käytettävissä kokonaisuudessaan 15.9.2019 alkaen.

Tiedustelut:
Satamapäällikkö Sami Lehtonen, 044 718 5191
Rakennuttaja Ville Juntto, 044 718 5290, etunimi.sukunimi@kuopio.fi

 


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain