Liikunta ja ulkoilu - Uutiset Liikunta ja ulkoilu - Uutiset

Takaisin

Ulkoliikuntatiedote viikon 11 lopulle

Hiihtäminen

Maaladut hoidetaan normaaliin tapaan, kunnostuksen seuranta: https://kunto.fluentprogress.fi/LATUKUOPIO/latu_responsive.html;jsessionid=0CEAD76810A980B8CD9E2A0A8A4E1398

Jääladuilla lumitilanne on sallinut vain osittain ladunteon. Jäälatuja ei ole latuinfoon merkitty kunnostetuksi, koska joka paikkaan ei ole saanut tehtyä latua lumen puutteen vuoksi. Silti joissakin paikoissa jäälatu on jo nyt ihan hiihdettävässä kunnossa.


Luistelu

Jäämaratonrataa on edelleen luisteltavassa kunnossa 4 km. Jään kunnossa tulee huomioida viikonlopun sää, joka pehmittää jäätä.

Luistinradat ja kaukalot ovat normaalisti käytössä, mutta viikonlopun sääennusteiden (räntäsade ja lämpötila) toteutuessa luistinratojen ja kaukaloiden kunto voi heiketä.

Toivomme varovaisuutta jäälle!


Tahko

Tahkolla on tällä hetkellä latukone rikki, tänään perjantaina 15.3. ei pystytä ajamaan latuja. Tavoitteena on, että huomenna lauantaina 16.3. aamulla kone on taas käytössä.

Laduista on avoinna 62,7 km / 66,5 km, luonnonlunta on n. 50 cm. Aholansaaren ympäryslatu on kelkkahoidossa. Ladulla on paikoittain lumipula.

Tahkon alueen avoinna olevat ladut ja moottorikelkkareitit voit tarkistaa Reittipoolista: www.tahkonreittipooli.fi

Tahkon reittipooli vastaa Nilsiän-Tahkon alueen latujen ja moottorikelkkareittien talviaikaisesta kunnossapidosta. Reittipoolin tulot muodostuvat yritysten ja yksityisten vapaaehtoisista poolimaksuista sekä Kuopion kaupungin rahoitusosuudesta.


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain