Asuminen ja ympäristö - uutiset Asuminen ja ympäristö - uutiset

Takaisin

Uudet asumisen verkkosivut esittelevät Kuopion monipuolista asumistarjontaa

Kuopion asumisessa eletään vilkkaita vuosia: kaupunki kasvaa ja kehittyy nopeaan tahtiin ja kuopiolaisten asumista ja asuinympäristöä kehitetään hyvin aktiivisesti. Kuopiossa asumisen mahdollisuudet ovat erinomaiset ja asuminen on yksi kaupungin vetovoimatekijöistä.

Kuopion asumisen uudet verkkosivut on avattu osoitteessa www.asumisenkuopio.fi. Sivuston kautta Kuopion kaupunki esittelee erilaisia asumisen mahdollisuuksia ja mm. uusia kasvavia alueita kaupungissa. Sivuston tarkoituksena on myös viestiä erilaisista asumisen asioista, hankkeista ja tapahtumista Kuopiossa. Ajatuksena on, että kuopiolaiset ja Kuopiosta kiinnostuneet asukkaat löytäisivät sivuston ja saisivat sitä kautta uutta ja ajankohtaista tietoa Kuopion asumisesta.

On hienoa, että saimme vihdoin uudet verkkosivut valmiiksi ja tukemaan asumisen kehittämistyötä – sivut on nyt avattu ja niiden kehittämistä jatketaan edelleenkin. Sivut palvelevat hyvin asukkaita, mutta myös kaikkia Kuopiosta kiinnostuneita, kuten mm. muuttajia, opiskelijoita ja sijoittajia, kertoo Katri Hiltunen, asuntotoimenjohtaja Kuopion kaupungilta.

Tutustu uusiin Asumisen Kuopio -sivuihin.


Keskusta-aluetta Puijon tornilta kuvattuna. Kuva: Vicente Serra/Kuopion kaupunki.

Lisätiedot:
Katri Hiltunen, asuntotoimenjohtaja, Kuopion kaupunki
044 718 5050, katri.hiltunen(at)kuopio.fi