Asuminen ja ympäristö – Uutiset Asuminen ja ympäristö – Uutiset

Takaisin

Väinölänniemellä on runsaasti pysäköintipaikkoja

Näin kesän alussa on syytä muistuttaa Väinölänniemen puisto- ja virkistysalueen sekä uimalan ja urheilustadionin käyttäjiä oikeanlaisesta pysäköinnistä. Alueen liikennemerkit ovat aina voimassa ja valvontaa suorittaa pysäköinninvalvonnan lisäksi Itä-Suomen poliisi - myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaupungin omistamilla puistoalueilla maastoon ei saa pysäköidä.

Uimalan läheisyydessä, tenniskenttien ja rannan välissä on pysäköintiin tarkoitettu P-alue, joka jää monelta huomaamatta, sillä käynti alueelle on Kallanranta-Satamakadun risteyksestä.

Kuopionlahden puoleiselle kadulle saa pysäköidä lähes koko matkalta molemmille puolelle katua, mutta uimalan puoleisella katualueella on liikennemerkein merkitty pysäköintikieltoalue. Rönön sillan jälkeen mutkassa ja kasinon kohdalla pikku-uimalaan asti on toinen puoli pysäköintikieltoaluetta.

Ison uimalan ja jäätelökioskin välinen alue on pysäköintikieltoaluetta. Edes läpiajo ei ole sallittu.

Kartta alueen pysäköinnistä. (Pdf)

Stadionilla urheilutapahtumia varten yli sadan autopaikan pysäköintitarve on katu- ja liikennesuunnittelussa otettu huomioon ja mahdollistettu lähialueelle. Myös Satamakatu on kesäaikaan molemmin puolin käytettävissä niin sataman kuin Väinölänniemen käyttäjiäkin varten.

Kuopion Pysäköinninvalvonta, Asiakaspalvelu


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain