Kulttuuriuutiset Kulttuuriuutiset

Takaisin

Vanhemman väen Hopeatähdet-elokuvafestivaali Kuopiossa 5.-11.11.

Hopeatähdet-elokuvafestivaali, Kuopio 5.-11.11.2018

Hopeatähdet on Suomen, ja tiettävästi koko Euroopan, ensimmäinen vanhemmalle väelle suunnattu, suosituksi alusta alkaen noussut elokuvafestivaali. Hopeatähdet perustettiin v. 2011 ja se järjestetään vuosittain, nyt 8. kerran. Festivaali on kaikille avoin, erityisesti seniori-ikäisille suunnattu.

Hopeatähdet pyrähtää jälleen viikoksi elokuvineen ja taiteilijavieraineen elokuvista pitävien iloksi ja osaksi marraskuista Kuopion kulttuuritarjontaa. Luvassa on uutuuksia, yllätyksellisiä elokuvia ja loistavia elokuvavieraita!

Pääjärjestäjänä toimii alueellinen elokuvakeskus ISAK ry. Mukana festivaalilla pop up -tyyliin myös laatukirjakauppa Rosebud. Festivaalin tapahtumapaikkana toimii 338-paikkainen elokuvateatteri Kino Kuvakukko (Vuorikatu 27, Kuopio). 

Avajaiselokuvana ma 5.11.2018 klo 17 Kino Kuvakukossa on joensuulaisen ohjaaja, käsikirjoittaja, tuottaja Markku Pölösen odotettu paluu valkokankaille: OMA MAA (Suomi, 10/2018). Katso muu ohjelma: https://isakry.fi/hopeatahdet-festivaali/ohjelmakartta/


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain