Asuminen ja ympäristö – Uutiset Asuminen ja ympäristö – Uutiset

Takaisin

Vastaa kyselyyn Kuopion julkisen liikenteen käytettävyydestä ja voita arvoa Waltti-kortillesi!

Millaista tietoa tarvitset suunnistaessasi bussipysäkeiltä määränpäähän ja takaisin? Miten sujuvaa julkisen liikenteen käyttö on? Vastaa kyselyyn ja voita arvoa Waltti-matkakortillesi! Kysely on avoinna 9.10.2019 asti.

Kuopion kaupunki, Vilkku ja Savilahden smarteimmat ratkaisut –hanke kerää kyselyllä tietoa julkisen liikenteen käytettävyydestä: Miten sujuvaa Kuopiossa on löytää linja-autopysäkiltä määränpäähän ja toisin päin. Kyselyn tuloksia tullaan hyödyntämään niin suunnittelussa kuin pysäkkialueiden ja opastusratkaisuiden toteuttamisessa Savilahdessa ja myös laajemmin kaupungin alueella. Voit vastata kyselyyn täällä.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kolme 50 euron arvoista Waltti-matkakortin arvolahjakorttia. Vastaajan henkilöllisyyttä ei yhdistetä vastauksiin. Kysely on avoinna 9.10.2019 asti.

*Opastamisen kehittäminen on osa Kuopion kaupungin Savilahden smarteimmat ratkaisut -hanketta (SmaRa), joka on Savilahti-projektin EU-rahoitteinen osaprojekti. SmaRassa selvitetään vähähiilisyyttä edistäviä, innovatiivisia ja älykkäitä ratkaisuja sekä selvitetään niiden toteutettavuutta kaupunkikehittämisen keskeisillä osa-alueilla ja Savilahdessa. Kyselyn toteuttaa Ramboll Finland Oy Kuopion kaupungin toimeksiannosta. Ramboll toteuttaa korkeatasoista henkilötietojen suojaa. Ramboll käsittelee palautteet henkilötietoja sovellettavan tietosuojalainsäädännön, erityisesti EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (Asetus (EU) 2016/679) mukaisesti.

Lisätietoja:
Kehitysasiantuntija Retu Ylinen, 0447185140


 


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain