Uutiset Uutiset

Takaisin

Vedenlaatuhäiriöt mahdollisia Saaristokaupungin alueella: Väinölänniemi-Lehtoniemi välisen päävesijohdon puhdistus viikolla 24

Kuopion Vesi tekee mekaanisen puhdistuksen Väinölänniemen ja Lehtoniemen väliselle päävesijohdolle. Puhdistus tehdään tiistain 12.6. ja keskiviikon 13.6.2018 välisenä yönä. Toimenpide voi aiheuttaa vedenlaatuhäiriöitä Lehtoniemen, Rautaniemen, Savolanniemen, Pirtin ja Petosen alueilla. Vedenjakelupiste järjestetään ennakkoon Aurinkorinteen koululle.

Jos vesi ei ole värjääntynyttä, sitä voi käyttää koko ajan täysin normaalisti. Jos vesi on värjääntynyttä, sitä ei suositella käytettävän juoma- tai talousvetenä ja myös pyykinpesua on syytä välttää.

Yhteistyötahoille ja joukkoviestimille yhteyshenkilönä toimii tarvittaessa verkostoinsinööri Janne Paldanius, puh. 044 718 5376. Asiakkaat voivat tarvittaessa olla yhteydessä Itkonniemen vesilaitoksen käyttöpäivystäjään, puh. 017 185 362.

Tiedote on luettavissa myös internetissä osoitteessa www.kuopionvesi.fi ja Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/kuopionvesi.

Kuopion Vesi pahoittelee työstä mahdollisesti aiheutuvia häiriöitä.

KUOPION VESI


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain