Kulttuuriuutiset Kulttuuriuutiset

Takaisin

Vesivahinko Kuopion kaupunginteatterissa, vaikutukset esitystoimintaan onneksi vähäisiä

Kuopion kaupunginteatterissa oli viime yönä iso vesivahinko. Vaikutukset esitystoimintaan ovat onneksi tämänhetkisen tiedon mukaan vähäisiä. Viime yön tapahtuma ei vaikuta millään tavoin Minna-näyttämön toimintaan eli lauantaina 19.1. Puhtaana käteen (klo 13) ja Äidinmaa-musikaali (klo 18) esitetään ohjelmistokalenterin mukaisesti.

Vesivahinko tapahtui teatterin uudisrakennuksen puolella, mutta onneksi Pakkassirkus Viruksen viikonlopun näytökset pystytään esittämään tänään  19.1. (klo 13.15) ja huomenna 20.1. (klo 13.15) normaaliin tapaan Maria-näyttämöllä. Ainoastaan tämän illan 19.1. Syyssonaatti (klo 18.15) on peruttu.

Käyttämättä jäävät liput voi vaihtaa joko myöhäisempään esitykseen, toisen näytelmän esitykseen tai ne hyvitetään. Lippujen vaihto tai rahojen takaisinlunastus tulee suorittaa 3 kk kuluessa peruuntuneesta näytöspäivästä teatterin lippukassalla tai Kuopio Infossa. Teatterin lippukassa on avoinna tänään lauantaina klo 12-18. Kuopio Info on avoinna ma klo 9-17, ti-to klo 9-16 ja pe klo 9-15.
 
Hallintopäällikkö va. teatterinjohtaja Anu Lehto-Korhonen on erittäin pahoillaan tilanteesta.
- Tämä on äärettömän ikävää, hän toteaa, mutta tämänhetkisen tiedon mukaan nyt näyttää siltä, että vesivahingon vaikutukset rajoittuvat tähän viikonloppuun.

Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain