Uutiset Uutiset

Takaisin

Vielä ehtii ehdottamaan turvallisuusteko-palkinnon voittajaa

Oletko kohdannut arjessasi tilanteita, jossa mielestäsi turvallisuuteen oli panostettu? Vielä ehdit tuomaan esille arjen turvallisuutta edistävän asian, teon tai toiminnan ja ehdottamaan vuoden 2020 turvallisuusteko-palkinnon saajaa. Nimensä jättäneiden palkinnon ehdottajien kesken arvotaan lahjakortteja Kuopion kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluihin.

Turvallisuuden edistämiseen liittyvien hyvien ja hyvin toimivien asioiden ei tarvitse olla isoja. Kyseessä voi olla esimerkiksi teko, jolla on ehkäisty ansiokkaasti tapaturmia, vaaratilanteita tai vaikka koronaviruksen leviämistä.

Palkinnon saajia voi esittää 5.10.2019 saakka. Esitykset on toimitettava osoitteeseen Kuopion kaupunginkanslia, Tulliportinkatu 31, 70100 Kuopio, ja kuoreen merkintä ”Turvallisuus”, tai sähköpostilla kirjaamo(at)kuopio.fi.

Arvonnassa lahjakortin voittaneille palkinnon ehdottajille ilmoitetaan voitosta marraskuun aikana.

Lisää tietoa ja Turvallisuusteko-palkinnon säännöt voit lukea Turvallisuusteko-palkinto -sivultamme.

 

Tarkempi tiedote 4.9.2020: Kenelle turvallisuusteko-palkinto arjen turvallisuuden parantamisesta.

Tiedustelut: Ehkäisevän päihdetyön koordinaattori Tiina Nykky, 044 718 3448, tii-na.nykky(at)kuopio.fi, ja va. turvallisuuspäällikkö Saija Rahkonen, 044 718 5630, saija.rahkonen(at)kuopio.fi.