Uutiset Uutiset

Takaisin

Vielä ehtii ehdottamaan turvallisuusteko-palkinnon voittajaa

Oletko kohdannut arjessasi tilanteita, jossa mielestäsi turvallisuuteen oli panostettu? Vielä ehdit tuomaan esille arjen turvallisuutta edistävän asian, teon tai toiminnan ja ehdottamaan vuoden 2019 turvallisuusteko-palkinnon saajaa. Nimensä jättäneiden palkinnon ehdottajien kesken arvotaan kolme lahjakorttia Kuopion kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluihin.

Turvallisuuden edistämiseen liittyvien hyvien ja hyvin toimivien asioiden ei tarvitse olla isoja. Kyseessä voi olla esimerkiksi teko, jolla on ehkäisty ansiokkaasti tapaturmia, onnettomuuksia tai muita vaaratilanteita. Jos et tiedä kuka tai ketkä turvallisuuteen liittyvää asiaasi ovat edistäneet, voit kuitenkin ilmoittaa myös pelkän asian tai paikan sekä jotain taustatietoa. Kaupungin monialainen turvallisuustyöryhmä voi selvittää turvallisuuttasi edistäneen toimijan.

Palkinnon saajia voi esittää perjantaihin 4.10.2019 saakka. Esitykset on toimitettava osoitteeseen Kuopion kaupunginkanslia, Tulliportinkatu 31, 70100 Kuopio, ja kuoreen merkintä ”Turvallisuus”, tai sähköpostilla kirjaamo(at)kuopio.fi.

Arvonnassa lahjakortin voittaneille palkinnon ehdottajille ilmoitetaan voitosta 15.11.2019 jälkeen.

Lisää tietoa ja Turvallisuusteko-palkinnon säännöt: www.kuopio.fi/turvallisuusteko-palkinto

Tarkempi tiedote: www.kuopio.fi/-/kuka-ansaitsisi-turvallisuustekopalkinnon-tee-ehdotus-voit-voittaa-lahjakort-1

 


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain