Liikunta ja ulkoilu - Uutiset Liikunta ja ulkoilu - Uutiset

Takaisin

Viikon 6 lopun ulkoliikuntatiedote - varottehan tykkylumipuita latujen varsilla

Jäärata:

Jäämaraton rataa on avattu luistelijoille 2 km lisää eli yhteensä rataa on auki nyt 4 km. Rataa kunnostetaan viikonloppunakin 2 kertaa päivässä.
 

Hiihto:

Runsas lumen tulo on vaikeuttanut jäälatujen valmistumista. Jäälatujen hoito on lopetettu tältä erää runsaan jään päälle nousseen veden vuoksi. Hoitoa pyritään jatkamaan heti, kun se on turvallista. Tiedotamme tilanteen muuttuessa.

Edelleen varoitamme tykkylumipuista latujen varsilla! Tilanne pahenee viikonlopulla sään lämmetessä.

Miinanraivaus Neulalahdessa alkaa viikolla 7 ja loppuu viikolla 11. Neulaniemen laduilta Savilahteen johtava jäälatu on siitä syystä pois käytöstä.

Hiihtolatujen kunnossapitoa voi seurata: https://kunto.fluentprogress.fi/LATUKUOPIO/latu_responsive.html;jsessionid=0CEAD76810A980B8CD9E2A0A8A4E1398

Puijon tiedossa olevat tapahtumat, jotka hiihtäjien on hyvä tietää:

Tahko:

Laduista on avoinna 57,7 / 64 km, luonnonlunta on n. 60 cm.

Keliolosuhteista johtuen jäälatuja ei voida hoitaa kunnolla viikonloppuna, koska jäälle on noussut vettä. Maaladut hoidetaan normaalisti. Tahkon alueen avoinna olevat ladut ja moottorikelkkareitit voit tarkistaa Reittipoolista: www.tahkonreittipooli.fi

Tahkon reittipooli vastaa Nilsiän-Tahkon alueen latujen ja moottorikelkkareittien talviaikaisesta kunnossapidosta. Reittipoolin tulot muodostuvat yritysten ja yksityisten vapaaehtoisista poolimaksuista sekä Kuopion kaupungin rahoitusosuudesta.


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain