Uutiset Uutiset

Takaisin

Vuoden 2022 Siskotytöksi ja Veljmieheksi on valittu Kirsi Soininen ja Pekka Vähäkangas

Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys on valinnut vuoden 2022 Siskotytöksi Kuopion kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soinisen ja apulaiskaupunginjohtaja Pekka Vähäkankaan. 

Kuopion keskustan yrittäjät ja yritysten edustajat kokoontuivat marraskuun hämärässä tunnelmalliselle Peräniemen kasinolle Elinvoimailtapäivä- tilaisuuteen vaihtamaan ajatuksia ajankohtaisista teemoista ja verkostoitumaan.

Tilaisuudessa jaettiin myös Vuoden Siskotyttö- ja Vuoden Veljmies -palkinnot. Palkinnot osoittavat saajilleen kiitosta loistavasta työstä asiakaskokemuksen, eläväisen kaupunkikeskustan, yhteisön ja yhteistyön eteen. 

Vuoden Siskotyttö 2022


 Vuoden Siskotyttöä, Kirsi Soinista, kuvattiin seuraavalla tavalla:

"Vuoden Siskotyttö -palkinto annetaan tänä vuonna henkilölle, joka on vaikuttanut omalla panoksellaan Kuopion keskustan kehittämisyhdistyksen toimintaan jo melko pitkään. Hän on erittäin luova, idearikas, innostuva ja myös toisia innostava ja inspiroiva henkilö. 

Hän vaalii yhteistyötä ja ruokkii sitä aktiivisesti omalla toiminnallaan. Hän on taitava verkostojen rakentaja ja hänellä on taito saattaa yhteen ihmisiä, ideoita ja innostusta, luoden pohjaa uudelle yhteistyölle ja uusien oivalluksien syntymiselle. Hänen kanssa palaverit ovat lämminhenkisiä ja sydämellisiä.  Hän edustaa Kuopion kaupunkia aidosti ja suurella sydämellä."

Vuoden Veljmies 2022


Vuoden Veljmies-palkinto ojennettiin Pekka Vähäkankaalle kiitoksena pitkäaikaisesta aktiivisesta osallistumisesta Kuopion keskustan kehittämisyhdistyksen hallituksen toimintaan ja yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

"Hän on mukana viemässä monia keskustan vetovoimaa kasvattavia hankkeita eteenpäin ja rikastuttanut asukkaiden ja asiakkaiden keskustakokemusta omalla panoksellaan. Hän edustaa Kuopiota ja sen ydinkeskustaa erittäin positiivisen viestinnän kautta, ja edistää kaikkien kaupunkikeskustojen tilannetta valtakunnallisesti toimimalla Elävät Kaupunkikeskustat ry:n hallituksen puheenjohtajana. Kiitos aktiivisesta ja vaikuttavasta toiminnasta elävän keskustan puolesta."