Kulttuuriuutiset Kulttuuriuutiset

Takaisin

West Side Story –musikaaliin haetaan esiintyjiä koelauluilla

Kuopion kaupunginorkesteri, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Kuopion konservatorio toteuttavat yhteistyössä broadway-musikaalin West Side Story tammikuussa 2021, johon esiintyjiä haetaan avointen koelaulujen kautta. Orkesterina musikaalissa toimii Kuopion kaupunginorkesterista ja AmKo-Sinfoniasta koostuva sinfoniaorkesteri ja tanssista vastaa Savonia-ammattikorkeakoulun tanssinopettajaopiskelijoista koostuva lähes 30-henkinen tanssiryhmä. Musikaalin ohjaa Veera Airas, kapellimestarina toimii Rauno Tikkanen ja koreografina Sirpa Möksy. Musikaalin ensi-ilta on 14.1.2021 ja esitykset sijoittuvat välille 14.-16.1.2021.

Musikaaliin etsitään pääsääntöisesti nuoria, laulavia esiintyjiä, jotka ovat valmiita myös tanssilliseen ilmaisuun. Hakijoiden joukosta valitaan niin pääroolit kuin ensembleroolit.  Koelaulut järjestetään Kuopion Musiikkikeskuksella 23.3.2020 ja tarvittaessa to 26.3.2020 ja koelauluihin tulee ilmoittautua ennakkoon. Osallistujat valitsevat ilmoittautumisen yhteydessä neljästä West Side Storyn kappaleesta yhden koelaulukappaleen, joka lauletaan säestyksen kanssa.

Musikaalin harjoitukset alkavat syyskuussa 2020, mutta jo kevään 2020 aikana järjestetään yhteisiä tapaamisia. Musikaaliin mukaan pyrkivien on sitouduttava mukaan koko harjoitus- ja esitysperiodin ajaksi.

Savonia-ammattikorkeakoulun ja Kuopion konservatorion opiskelijoille musikaali on osa ammattiopintoja, mutta koelaulut ovat avoimet kaikille. Musikaalin esiintyjät ovat mukana joko omien opintojensa tai Savonian Avoimen ammattikorkeakoulun kautta ja he saavat osallistumisestaan opintopisteitä.

Linkki koelaulujen ilmoittautumiseen: https://www.lyyti.in/West_Side_Story_koelaulut_1254


Lisätiedot:
Terhi Mönkkönen, Kulttuurituottaja, Savonia-AMK
044 785 5835, terhi.monkkonen(at)savonia.fi


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain