Uutiset Uutiset

Takaisin

Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs Robert Pence vierailulla Kuopiossa

Kuopio sai keskiviikkona 23.10.2019 vastaanottaa arvovaltaisia vieraita, kun Yhdysvaltain suurlähettiläs Robert Pence saapui delegaationsa kanssa Kuopion Musiikkikeskuksessa järjestettyyn Team Finland USA Road Show -seminaariin.


Suomen Marokon-suurlähettiläs Anne Vasara, Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori Markku Koponen, Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs Robert Pence sekä kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen.

Seminaari on suunnattu pohjoissavolaisille yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneet laajentamaan liiketoimintaansa ulkomaille, erityisesti Yhdysvaltain markkinoille.

Tapahtuman keskiössä ovat käytännön kokemusten ja vinkkien vaihtaminen Yhdysvaltojen markkinoilla toimimisesta. Kiertue juhlistaa samalla myös Suomen ja Yhdysvaltain diplomaattisuhteiden 100-vuotisjuhlavuotta vuonna 2019.

Yhdysvallat ovat Suomen suurin vientimaa EU:n ulkopuolella ja yksi suosituimmista investointikohteista suomalaisille yrityksille. Myös Kuopion alueella on useita yrityksiä, jotka toimivat jo aktiivisesti Yhdysvaltain markkinoilla.

Tapahtuman järjestävät USA:n Suomen suurlähetystö, Ulkoministeriö ja Pohjois-Savon ELY-keskus.


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain