Uutiset Uutiset

Takaisin

Ylioppilaskunta tarjoaa tukea kesäajan opiskeluun ja jaksamiseen

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) toteuttaa Opiskelukunnossa läpi kesän -hankkeen, jolla ylläpidetään yliopisto-opiskelijoiden opiskelukykyä kesäaikana.

Opiskelukuntoa ylläpidetään kesä-elokuussa muun muassa liikunnan, webinaarien ja työpajojen avulla. Toiminnan tarkoituksena on tarjota Itä-Suomen yliopisto-opiskelijoille tukea työelämävalmiuksiin ja opiskeluun liittyvissä asioissa sekä edistää opiskelijoiden yhteisöllisyyttä pienryhmätoiminnan avulla.

– Ohjelmassa on luvassa esimerkiksi opiskeluryhmiä, joissa voi tehdä omia kirjallisia töitä, työnhakuun ja työelämään liittyviä webinaareja, matalan kynnyksen liikuntaa sekä lähiretkeilyä ja ruoanlaittoa, sanoo hankkeen projektityöntekijä Niklas Leinonen.

Tapahtumat ovat avoimia ja maksuttomia kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille. Tapahtumat pidetään Joensuussa. Verkkotapahtumiin voivat osallistua myös Kuopion kampuksen opiskelijat.  

– Iloitsemme, että saimme hankerahaa ja voimme sen turvin tarjota koko kesän opiskelijoille toimintaa ja palveluja, kertoo ISYYn pääsihteeri Sanna Heinonen.

Hankkeessa tehdään yhteistyötä joensuulaisten järjestöjen ja ESR-hanketoimijoiden kuten Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA:n OOTA-hankkeen sekä Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS:n ja Pohjois-Karjalan Martat ry:n kanssa.

Opiskelukunnossa läpi kesän -hanke toteutetaan Euroopan Unionilta saatavan ESR -hanketuen avulla.
 

Lue lisää:


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain