Kulttuuriuutiset Kulttuuriuutiset

Takaisin

Yllättävä museokokemus on kesän huippujuttu

Museokesä starttaa lomien alkaessa

Kuopion museo, Kuopion taidemuseo ja Kuopion korttelimuseo järjestävät kesäkuukausiksi monipuolisen museokesän.

Kesäkuusta elokuulle museokohteissa on runsaasti kesätapahtumia. Kesänäyttelyiden ja kesäopastusten lisäksi työpajoissa opitaan kehräämään, miekkailemaan, osallistutaan taide- ja kulttuurivartteihin, luontoretkille, luennoille, kävelykierroksille ja treffeille.

Museoiden kesäviikkojen tarjonta, lasten, nuorten ja varttuneempien puuhat on koottu yksiin kansiin jo kuudennen kerran.

Museoiden kesäesitettä Kuopion kaupungin museot Kesä 2018 voi noutaa museokohteiden asiakaspalveluista. Tiedot löytyvät myös internet-sivulta Kuopion museokesä 2018.


Elokuussa Kuopion museo suljetaan

25. elokuuta alkaen museorakennus on kiinni ja uudistustyö kestää noin kolme vuotta. 24.8. asti perjantaisin Kuopion museoon on vapaa pääsy.

Lämpimästi tervetuloa museokesään!
 

Huom! Alle 18-vuotiailla on aina vapaa pääsy

Museokohteet avoinna tiistaista lauantaihin kello 10–17 ja taidemuseo joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina.

www.kuopio.fi/museot
 

Kuopion museokeskuksen muodostavat Kuopion museo, Kuopion taidemuseo, Kuopion korttelimuseo ja J.V. Snellmanin kotimuseo. Museoiden vastuulla ovat Kuopion kaupungin kokoelmat, jonka ylläpitämisestä ne huolehtivat. Kuopion kaupungin museoiden kokoelmiin kuuluu noin kaksi miljoonaa museo-objektia. Kuopion museokeskus on Itä-Suomen suurin museo-organisaatio ja maakunnallinen kulttuurilaitos, jossa työskentelee noin 40 ammattilaista.


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain