Uutiset Uutiset

Takaisin

Yritys, yhdistys tai seura – Tervetuloa yhteistyöhön Kuopion kaupungin kanssa Myö-päivään 24.9.2019 Kuopio-hallille

Kuopion kaupungin järjestää työhyvinvointipäivän työntekijöilleen 24.9.2019 klo 9–18 Kuopio-hallissa. Tapahtumaan kutsutaan kaikki 7000 työntekijää etsimään eväitä parempaan työhyvinvointiin, kokemaan yhdessä ja rentoutumaan kollegoiden kanssa.

Työhyvinvointitapahtuman ohjelmaan kuuluu luentoja, elämyksiä, taidetuikahduksia, lajikokeiluita ja mahdollisuus yhteisölliseen seikkailuun. Tapahtumaan otetaan mukaan yrityksiä esittelemään tuotteitaan messuosastoilla ja toiminnallisilla ohjelmilla. Haemme mukaan yhteistyökumppaneita, jotka esittelevät toimintaansa. Mukana voi olla ohjelmanumeroita, kokemuksellisuutta tai testattavaa. Tilaisuus on loistava mahdollisuus esitellä ja markkinoida omaa toimintaansa tapahtuman kävijöille sekä Kuopion kaupungille.

Tule mukaan yhteistyökumppaniksi!

Jokaiseen teema-alueeseen tarjotaan erilaisille yhdistyksille ja seuroille mahdollisuutta tehdä ehdotusta tapahtumayhteistyöstä ja tapahtumassa esillä olosta. Tapahtuman messuosastot muodostuvat 3x3m kokoisista osastoista. Suuremmista tilatarpeista ja toiminnallisuutta sisältävät osiot suunnitellaan yhdessä. Hinta yrityksille 150,-, lajikokeiluja ja elämyksiä tarjoavat seurat ja yhdistykset ilmaiseksi.

Lisätietoja: Jukka Makkonen jukka.makkonen@maccoy.fi 050 5736121 ja Mervi Narinen mervi@tuotantotiimi.fi 050 5946176

Täältä voit hakea mukaan tapahtumaan: https://forms.gle/14oELyFDVPFNEix39

Lisätietoa (pdf)


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain