Suun terveydenhuollon ajanvaraus ja neuvonta

 

SUUN TERVEYDENHUOLTOON UUSI PUHELINPALVELUJÄRJESTELMÄ 14.9.2017

Suun terveydenhuollossa siirrytään OSCC-puhelinpalvelujärjestelmään 14.9.2017. Järjestelmämuutoksen jälkeen ajanvarauksen soittoaika on arkipäivisin klo 7.45–11.00 (huom. aika tarkentunut aiemmasta tiedosta). Myös ajanperuutusnumero 017 186 622 jää pois ja kaikki asiointi puhelimitse tapahtuu samasta numerosta 017 186 611 ja OSCC-järjestelmän kautta.

Puhelut ohjautuvat asiakkaan valinnan perusteella asiakaspalvelun käsiteltäviksi kiireettöminä tai kiireellisinä asioina. Hammashoidon kiireellisiin puheluihin vastataan soittoaikana koko ajan ja hoitoon pääsee hoidon tarpeen kiireellisyyden mukaan. Mikäli kaikkiin kiireettömiin puheluihin ei pystytä vastaamaan, voi asiakas jättää soittopyynnön, johon vastataan saman päivän aikana.

Järjestelmän kautta voi asioida normaalisti sekä varata ja peruuttaa ajan. Saman päivän ajan peruutuksen voi tehdä valitsemalla OSCC-järjestelmässä kiireellisen hoidon tarpeen.

Lisätietoja: ylihammaslääkäri, Maija Rajamaa, 044 718 6601, maija.rajamaa(at)kuopio.fi

Hammashoitoon pääsee hoidon tarpeen kiireellisyyden mukaan. Ajanvaraus tehdään soittamalla suun terveydenhuollon keskitettyyn ajanvaraukseen:

017 186 611, ma-pe klo 7.45-11.00

Ajanvarauksessa arvioidaan hoidon tarpeen kiireellisyys. Ajanvarauksessa on käytössä takaisinsoittopalvelu. Hammashoidon päivystyksen yhteystiedot virka-ajan ulkopuolella tämän sivun oikealla palstalla.

 

Ajanvarauksen tekstiviestimuistutus

 

Asiakkaita muistutetaan tulevasta vastaanottoajasta tekstiviestillä, joka lähetetään asiakastiedoissa olevaan matkapuhelimeen kaksi päivää ennen vastaanottoaikaa. Peruuttamatta jääneestä ajanvarauksesta peritään 15 vuotta täyttäneeltä henkilöltä 51,40 euron maksu riippumatta siitä, onko tekstiviestimuistutus tullut perille.

Tekstiviestissä näkyy asiakkaan nimi ja aikaa koskevat tiedot. Ennen tekstiviestin saapumista asiakas on saanut tiedon vastaanottoajasta jo aiemmin, joko kirjeitse, puhelimitse tai käydessään vastaanotolla.

Sähköinen asiointi ei ole käytössä


Suun terveydenhuollon nettiajanvaraus ei ole käytössä tänä keväänä potilastietojärjestelmän vaihdoksen vuoksi. Sähköinen ajanvaraus otetaan käyttöön jälleen vuoden 2018 alussa.
 

Hammaslääkärin varallaolopäivystys arki-iltaisin


Arkisin klo 16.00-21.00 on hammaslääkärin varallaolopäivystys, jolloin päivystyksessä on mahdollisuus kutsua hammaslääkäri antamaan hoitoapua, mikäli potilaan hoidontarve täyttää päivystyskriteerit (kriteerit alla).

Hammashoidon kiireellisen ensiavun kriteerit arkipyhinä ja viikonloppuisin

1. Selkeä turvotus, suun avausrajoitus, nielemisvaikeus.

2. Pahoinpitelyt, hammastapaturmat tai leukamurtumaepäilyt.

3. Voimakas hammasperäinen kipu (jatkuvaa, estää unen saannin, särkylääkkeet eivät auta).

4. Voimakas purentaperäinen kipu. Estää pureskelun hampaan heilumisen tai voimakkaan kivun takia. Suun avausrajoitukset.

Suun terveydenhuollon ajanvaraus Suun terveydenhuollon ajanvaraus

Ajanvaraus

017 186 611

Hammaslääkäripäivystys arkipyhinä ja viikonloppuisin

Klo 8.00-9.00, 017 174 020

Hammaslääkäripäivystys muuna aikana

017 174 500

  • Ks. kiireellisen ensiavun kriteerit arkipyhinä ja viikonloppuisin keskipalstalla.