ANTI - Contemporary Art Festival 2018


ANTI – Contemporary Art Festival järjestetään 17. kerran Kuopiossa 25.-30.9.2018. Festivaalille on kutsuttu kansainvälisesti menestyneitä, palkittuja taiteilijoita, joiden teokset tarkastelevat leikin, leikkisyyden, pelin ja pelillisyyden teemoja.

– ANTI-festivaalin kotikaupungin Kuopion tilojen leikkisä haltuunotto on aina ollut keskeisessä asemassa, kun olemme tuoneet elävää, jännittävää ja yllättävää nykytaidetta innokkaaseen yhteisöömme. Vuonna 2018 tulemme keskittymään nimenomaan leikkiin ja pelillisyyteen, kertovat ANTI-festivaalin järjestäjät.

– Leikki ja pelit kaikessa ihmisyydelle ominaisessa monimuotoisuudessaan ovat nykyaikaisen kokemuksellisuuden ytimessä. Pelit ovat taskuissamme, näytöillämme ja jopa kehoissamme ja niitä pelataan kaupungeissa, maalla, merellä - ympäri maapalloa. Peleistä ja pelaamisesta on tullut aktiivinen tapa ymmärtää maailmaa ja toisiamme, kertovat festivaalin taiteelliset johtajat Johanna Tuukkanen ja Gregg Whelan.

Taiteellisen ohjelmiston lisäksi ANTI järjestää keskustelutilaisuuksia, Future DiverCities -taiteilijalaboratorion ja jakaa ANTI Festival International Prize for Live Art -palkinnon.

ANTI-festivaali on yleisölle ilmainen. Tutustu ohjelmistoon: http://antifestival.com/ohjelmisto/

http://antifestival.com/