Asuminen ja ympäristö

Tuoreimmat uutiset

Takaisin

Uusia asiointiyhteyksiä Maaningalle ensi vuoden alusta

Maaningalla alkaa liikennöidä vuoden 2021 alusta täysin uusia läpi vuoden ajettavia asiointiyhteyksiä.  

Vuorot liikennöidään Käärmelahden suunnasta maanantaisin, Tuovilanlahden suunnasta keskiviikkoisin ja Pulkonkosken suunnasta perjantaisin. Vuorojen lähtöaika klo 9.30. Paluu tapahtuu samaa reittiä takaisin klo 12 Käärmelahden ja Pulkonkosken reitillä ja klo 12.15 Tuovilanlahden reitillä. Vuoroja liikennöi Kangaslammin Taksitaito Oy.

Asiointiliikenne on yleistä joukkoliikennettä ja sitä voivat käyttää kaikki kulkuyhteyttä tarvitsevat. Asiointivuoroilla on kiinteät aikataulupisteet, mutta tarkempi reitti määräytyy aina tilausten mukaisesti. Väliajat ovat noin aikoja riippuen kyytiin tulijoista ja nousupaikoista, kertoo joukkoliikenneinsinööri Antti Tirkkonen Kuopion kaupungilta.

 
Asiointivuorot ajetaan vain tilauksesta. Kyydit tilataan Sansian Matkojenyhdistelykeskuksesta (MYK) viimeistään kyytiä edeltävänä arkipäivänä. Suositeltavaa on tehdä tilaukset klo 14 mennessä. Tilaukset tehdään soittamalla numeroon 017 183 183 tai sähköpostitse osoitteeseen kuljetukset(at)sansia.fi. Tilauksen yhteydessä määritetään myös nouto-osoite tilaukselle. Matkojenyhdistelykeskus on avoinna arkisin klo 7.00 - 17.00.   

Aikataulut on nähtävillä Kuopion seudun joukkoliikenteen Vilkun verkkosivuilla.

Matkan hinta määräytyy asiakkaalle Kuopion Waltti -vyöhyketaksojen mukaisesti. Waltti -vyöhyketaksat ovat nähtävissä Kuopion seudun joukkoliikenteen Vilkun verkkosivuilla.  
 
Lisätietoja:
Antti Tirkkonen, joukkoliikenne- ja henkilökuljetukset
044 718 5316, antti.tirkkonen(at)kuopio.fi