eSosiaalipalvelut

eSosiaalipalvelut on Kuopion kaupungin tarjoama sähköisen asioinnin kokonaisuus, joka sujuvoittaa asiointiasi ja yhteydenpitoa sosiaalisalan ammattilaisten kanssa. Voit asioida joustavasti ja turvallisesti ammattilaisten kanssa sinulle parhaiten sopivana aikana, ilman fyysistä kontaktia. eSosiaallipalvelut eivät ole tarkoitettu kiireellisten asioiden hoitoon. Palvelujen käyttö on maksutonta.

Joustava etäasiointi  


Etäasiointi on turvallinen ja joustava mahdollisuus asioida turvallisesti ammattilaisen kanssa ilman fyysistä kontaktia. Viime kädessä sosiaalihuollon ammattilainen päättää, onko asiointi mahdollista toteuttaa etänä. Etäpalvelut toimivat video-, kuva-, ääni- tai chat-palveluyhteyden kautta. Lue lisää etäasioinnin ohjeestamme (pdf).

Sähköiset lomakkeet

Sähköiset Palvelut

  • chat-palvelut

Chat palveluluissa voit hoitaa hyvinvointiisi liittyviä asioitasi helposti, joustavasti ja nykyaikaisesti. Chat avautuu verkkosivuille tultaessa sivun oikeaan alareunaan.

Laitevaatimukset ja ohjeet chatin käyttöön löydät chatin asiakasohjeesta.

Chat-palveluja tarjoavat:
 

Ammattilaisen aloitteesta chat keskustelua voidaan laajentaa videoyhteyteen. Keskustele mahdollisuudesta ammattilaisen kanssa. Lue lisää asiakasohjeesta.

  • Etävastaanotto

Videovälitteinen etävastaanotto on turvallinen ja joustava tapa asioida on ammattilaisen kanssa. Etäasioinnista sovittaan yhdessä ammattilaisen kanssa ja sovittuna ajankohtana asiakas saa sähköpostiin linkki, josta pääsee sovittuun videoasiointiin. Lue lisää videovälitteisen etävastaanoton ohjeesta (pdf).