eTerveyspalvelut


eTerveyspalvelut on Kuopion kaupungin tarjoama sähköisen asioinnin kokonaisuus, joka sujuvoittaa asiointiasi ja yhteydenpitoa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa. Voit asioida joustavasti sinulle parhaiten sopivana aikana. eTerveyspalveluja ei ole tarkoitettu kiireellisten asioiden hoitoon. Palvelujen käyttö on maksutonta.

Kuopion eTerveyspalveluihin sisältyy ajanvarauspalvelu, tekstiviestipalvelu ja lomakepalvelu. Käytössäsi on kaikille kuopiolaisille tai tietylle käyttäjäryhmälle avoimet palvelut. Henkilökohtaiseen hoito- tai palvelusuunnitelmaasi liittyvien eTerveyspalveluiden käyttöönotosta sovitaan aina tapauskohtaisesti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilön kanssa, esimerkiksi vastaanottotilanteen yhteydessä.

Kirjautuminen eTerveyspalveluihin


Kirjaudu eTerveyspalveluihin tunnistuspalvelun kautta (harmaa eTerveyspalvelut-painike), jossa voit valita palvelussa itsellesi sopivimman tunnistustavan.

  • Muistathan täyttää sähköisen asioinnin suostumuslomakkeen, kun olet kirjautunut eTerveyspalveluihin. Ilman suostumuksen voimassaoloa asiointi ei onnistu eTerveyspalveluissa.


Jos asioit läheisesi puolesta ks. Toisen puolesta asiointi.

Voit katsoa ohjeet myös toisen puolesta asiointi -videolta.


Katso videolta ohjeet sähköisen asioinnin käyttämisestä:

Biopankki-suostumus Biopankki-suostumus

Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan