Ajankohtaista

 

Uutiset Uutiset

Takaisin

Parasta palvelua -kisassa etsitään alueemme huipuinta palveluosaamista

Parasta palvelua -kilpailu etsii alueemme palveluosaajia jo seitsemättä kertaa.

Kilpailun järjestävä Kuopion alueen kauppakamarin palveluvaliokunta haluaa nostaa palvelualan arvostusta, kiinnostavuutta ja kasvattaa toimialan näkyvyyttä vahvana työllistäjänä ja monipuolisena uravaihtoehtona. Kilpailussa etsitään parasta savolaista palvelua, oli se sitten lähellä, etänä, leppoisaa, lupsakkaa tai erittäin puheliasta.

Valiokunnan puheenjohtajan ja Realia Managementin johtajan Markku Raatikaisen mielestä hyvä palvelu ja monikanavaisuus korostuvat poikkeusaikana entisestään.

”Monen palveluyrittäjän on täytynyt mukauttaa liiketoimintaansa ja palvelukokonaisuuttaan ajan haasteisiin. Kilpailun tarkoitus on palvelun muodosta huolimatta edelleen sama: kehittää savolaisen palvelun erinomaisuutta”, Raatikainen kertoo.

Tänä vuonna yritykset pääsevät ilmoittamaan itsensä mukaan suoraan ilman yleisön ilmiantoa. Ajan hengen mukaisesti kilpailu toteutetaan verkossa: yritykset pääsevät ilmoittautumaan kilpailuun 21.9.-18.10.2020 ja yleisöäänestys avataan Savon Sanomien sivuilla 26.10.2020.

Savonian yTiimin opiskelijat kontaktoivat alueen yrityksiä ja toteuttavat finaalivaiheessa Mystery Shoppauksen valikoituihin yrityksiin. Kisan voittaja julkistetaan marras-joulukuun vaihteessa.

Lue lisää Kuopion alueen kauppakamarin verkkosivuilta.


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain