Asiointi ja neuvonta

Tuoreimmat uutiset

Takaisin

Puhelinvaihteen ja kaupunkiympäristön asiakaspalvelun aukioloaikoihin muutoksia 4.1.2021 alkaen

Kuopion kaupungin puhelinvaihteen perjantain aukioloaika muuttuu ensi vuoden alussa. 4.1.2021 alkaen puhelinvaihde on avoinna maanantaista torstaihin klo 8.00-15.30 ja perjantaisin klo 8.00-14.15.

Muutos koskee ainoastaan perjantain aukioloaikaa. Aikaisemmin puhelinvaihde oli avoinna perjantaisinkin 15.30 saakka. Muutoksen taustalla on puhelinpalvelutarpeen painottuminen perjantaisin aamupäivään sekä puheluiden hiljentyminen iltapäivisin monien kaupungin yksiköiden sulkeutuessa aikaisemmin.

Tämän lisäksi myös arkipäiville sijoittuvien juhlapyhien aattoina (loppiainen, pitkäperjantai, vappu, helatorstai, juhannus, itsenäisyyspäivä, joulu ja uusivuosi) puhelinvaihde suljetaan klo 14:00.

Myös kaupunkiympäristön asiakaspalvelun aukioloajat muuttuvat 4.1.2021 alkaen. Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu valtuustotalolla palvelee jatkossa maanantaisin klo 8.00-16.00, tiistaista torstaihin klo 8.00-15.30 (kesällä klo 15.00 saakka) ja perjantaisin klo 8.00-14.00.

Muutos koskee torstain ja maanantain aukioloaikaa. Torstain puolella tunnilla pidennetty aukioloaika siirtyy maanantaille.

Syynä muutokseen on se, että asiakasmäärät ovat viikonlopun jälkeen suuremmat, kun taas loppuviikon pidempi aukioloaika ei tuonut vastaavaa hyötyä käyntiasiointiin, kertoo asiakaspalveluvastaava Jaana Huttunen Kuopion kaupungilta.

Lisätietoja:

Tiina Säilä, Kuopion kaupunki / puhelinvaihde, tiina.saila(at)kuopio.fi
Jaana Huttunen, Kuopion kaupunki / kaupunkiympäristön asiakaspalvelu,
jaana.marita.huttunen(at)kuopio.fi