Avoin varhaiskasvatustoiminta

Avoimet päiväkodit ja kerhot ovat osa kunnallista varhaiskasvatustoimintaa. Toiminta on tarkoitettu kotihoidossa oleville päivähoitoikäisille lapsille. Osallistuminen on maksutonta eikä se vaikuta Kelan maksamaan kotihoidontukeen.

Avoimet päiväkodit 

Avoimessa päiväkodissa alle kouluikäiset lapset voivat yhdessä vanhempiensa kanssa esim. leikkiä, laulaa, askarrella, maalata ja muovailla tai muuten vain viettää aikaa toisten perheiden kanssa. Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua.

Kerhot 

Syksyn 2020 kerhoihin voi edelleen hakea. Uusia kerhoja on suunniteltu mm. Kuikkalammen päiväkotiin ja Hiltulanlahteen. Ilmoitettuihin kerhopaikkoihin voi tulla muutoksia riippuen hakijamääristä. 

Voit hakea kerhopaikkaa sähköisellä lomakkeella.
Kerhotoiminta on tarkoitettu 2 - 5 -vuotiaille lapsille. Kerhoihin on jatkuva haku.

Kerhoissa leikitään, taiteillaan ja liikutaan yhdessä. Toimintaympäristö rakennetaan ajankohtaisten teemojen, lasten kehitystason ja kiinnostuksen kohteiden mukaan, hyödyntäen lähiympäristön puistoja sekä  liikunta- ja kulttuuripalveluita.

Iltapäiväkerhot ovat 3 - 5 -vuotiaille lapsille. Toiminnassa painottuvat ulkoilu, retkeily, tutkiminen, luova leikki ja liikunnalliset taidot.

Yhteystiedot Yhteystiedot

Avoin varhaiskasvatustoiminta

Sähköpostiosoite:
etunimi.sukunimi(at)kuopio.fi

Petonen - Saaristokaupunki
Pirjo Kukkonen
044 718 3050
päiväkodinjohtaja Sari Repo
044 718 3755

Särkiniemi - Jynkkä
päiväkodinjohtaja Pia Viippola
044 718 3385

Keskusta - Neulamäki, Inkilänmäki - Männistö, Puijonlaakso
päiväkodinjohtaja Päivi Kurvi
044 718 1401

Päiväranta, Julkula
päiväkodinjohtaja
Helena Jermakka
044 718 7327

Ajankohtaista Ajankohtaista