eTerveyspalvelut

  • Tiedote 14.12.2022:
    eTerveyspalveluissa on käyttökatkoja loppuvuoden aikana, jonka vuoksi palveluun pääsyssä saattaa olla viiveitä. Katkoja tulee olemaan seuraavissa eTerveyspalveluissa: sähköinen ajanvaraus, sähköisen asioinnin suostumus, web-lomakkeet ja verkkoviesti. 
    • Katkot liittyvät siihen, että sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueelle 1.1.2023. Sähköisen asioinnin portaali eTerveyspalvelut aukeaa Pohjois-Savon Hyvinvointialueella 2.1.2023 klo 9.00, jolloin palvelut ovat jälleen normaalisti käytössä.   
    • Hyvinvointialueen sähköisten palvelujen sivut löytyvät vuoden 2023 alusta pshyvinvointialue.fi -verkkosivuilta.


Huom! Kun varaat aikaa:

1. Lue ensin eTerveyspalvelun käyttämisen ohjeet tältä sivulta. Alta löydät myös ohjevideon palvelun käyttöön.

2. Jos asioit läheisesi puolesta ks. Toisen puolesta asiointi.

3. Kirjaudu sisään eTerveyspalvelut (vahva tunnistautuminen)

4. Muistathan täyttää sähköisen asioinnin suostumuslomakkeen, kun olet kirjautunut eTerveyspalveluihin. Ilman suostumuksen voimassaoloa asiointi eTerveyspalveluissa ei onnistu.


Katso videolta ohjeet sähköisen asioinnin käyttämisestä:

eTerveyspalvelut on Kuopion kaupungin tarjoama sähköisen asioinnin kokonaisuus, joka sujuvoittaa asiointiasi ja yhteydenpitoa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa. Voit asioida joustavasti sinulle parhaiten sopivana aikana. eTerveyspalveluja ei ole tarkoitettu kiireellisten asioiden hoitoon. Palvelujen käyttö on maksutonta.

Kuopion eTerveyspalveluihin sisältyy ajanvarauspalvelu, tekstiviestipalvelu ja lomakepalvelu. Käytössäsi on kaikille kuopiolaisille tai tietylle käyttäjäryhmälle avoimet palvelut. Henkilökohtaiseen hoito- tai palvelusuunnitelmaasi liittyvien eTerveyspalveluiden käyttöönotosta sovitaan aina tapauskohtaisesti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilön kanssa, esimerkiksi vastaanottotilanteen yhteydessä.

Kirjautuminen eTerveyspalveluihin


Kirjaudu eTerveyspalveluihin tunnistuspalvelun kautta (harmaa eTerveyspalvelut-painike), jossa voit valita palvelussa itsellesi sopivimman tunnistustavan.

  • Muistathan täyttää sähköisen asioinnin suostumuslomakkeen, kun olet kirjautunut eTerveyspalveluihin. Ilman suostumuksen voimassaoloa asiointi ei onnistu eTerveyspalveluissa.


Jos asioit läheisesi puolesta ks. Toisen puolesta asiointi.

Voit katsoa ohjeet myös toisen puolesta asiointi -videolta.

Biopankki-suostumus Biopankki-suostumus

Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan