eTerveyspalvelut


eTerveyspalvelut on Kuopion kaupungin tarjoama sähköisen asioinnin kokonaisuus, joka sujuvoittaa asiointiasi ja yhteydenpitoa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa. Voit asioida joustavasti sinulle parhaiten sopivana aikana. eTerveyspalveluja ei ole tarkoitettu kiireellisten asioiden hoitoon. Palvelujen käyttö on maksutonta.

Kuopion eTerveyspalveluihin sisältyy ajanvarauspalvelu, tekstiviestipalvelu ja lomakepalvelu. Käytössäsi on kaikille kuopiolaisille tai tietylle käyttäjäryhmälle avoimet palvelut. Henkilökohtaiseen hoito- tai palvelusuunnitelmaasi liittyvien eTerveyspalveluiden käyttöönotosta sovitaan aina tapauskohtaisesti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilön kanssa, esimerkiksi vastaanottotilanteen yhteydessä.

Kirjautuminen eTerveyspalveluihin


Kirjaudu eTerveyspalveluihin tunnistuspalvelun kautta (harmaa eTerveyspalvelut-painike), jossa voit valita palvelussa itsellesi sopivimman tunnistustavan.

  • Muistathan täyttää sähköisen asioinnin suostumuslomakkeen, kun olet kirjautunut eTerveyspalveluihin. Ilman suostumuksen voimassaoloa asiointi ei onnistu eTerveyspalveluissa.


Jos asioit läheisesi puolesta ks. Toisen puolesta asiointi.


Katso videolta ohjeet sähköisen asioinnin käyttämisestä:

Suun terveydenhoidon virtuaalivastaanotto Virsu


Tervetuloa Kuopion kaupungin suun terveydenhoidon virtuaalivastaanotolle, jossa saat asiantuntijoilta neuvoja suun terveyteesi liittyviin asioihin.

Vastaanotolla voit käyttää chat-palvelua ja lähettää esimerkiksi kuvan suustasi, jos haluat ohjausta ja neuvoja johonkin suun terveyteesi liittyvään asiaan. Vastaanotto on tarkoitettu Pohjois-Savon väestölle mutta vastaanoton pilottivaiheessa yli 18-vuotiaille aikuisille henkilöille.

Virtuaalivastaanotto on kehitetty VIRSU-hankkeessa, jonka toimijoina ovat Savonia-ammattikorkeakoulu, Itä-Suomen yliopisto, KYS ja Kuopion kaupunki.

 

eTerveyspalvelujen käyttäjälle eTerveyspalvelujen käyttäjälle

Toisen puolesta asiointi Toisen puolesta asiointi

Katso ohjeet toisen puolesta asiointiin videolta.

Sähköisen asioinnin lomakkeet toisen puolesta asiointiin Sähköisen asioinnin lomakkeet toisen puolesta asiointiin

Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan

 

Tunnistautuminen virsu-palveluun.