eTerveyspalvelut


eTerveyspalvelut on Kuopion kaupungin tarjoama sähköisen asioinnin kokonaisuus, joka sujuvoittaa asiointiasi ja yhteydenpitoa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa. Voit asioida joustavasti sinulle parhaiten sopivana aikana. eTerveyspalveluja ei ole tarkoitettu kiireellisten asioiden hoitoon. Palvelujen käyttö on maksutonta.

Kuopion eTerveyspalveluihin sisältyy ajanvarauspalvelu, tekstiviestipalvelu ja lomakepalvelu. Käytössäsi on kaikille kuopiolaisille tai tietylle käyttäjäryhmälle avoimet palvelut. Henkilökohtaiseen hoito- tai palvelusuunnitelmaasi liittyvien eTerveyspalveluiden käyttöönotosta sovitaan aina tapauskohtaisesti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilön kanssa, esimerkiksi vastaanottotilanteen yhteydessä.

Kirjautuminen eTerveyspalveluihin


Kirjaudu eTerveyspalveluihin tunnistuspalvelun kautta (harmaa eTerveyspalvelut-painike), jossa voit valita palvelussa itsellesi sopivimman tunnistustavan.

  • Muistathan täyttää sähköisen asioinnin suostumuslomakkeen, kun olet kirjautunut eTerveyspalveluihin. Ilman suostumuksen voimassaoloa asiointi ei onnistu eTerveyspalveluissa.


Jos asioit läheisesi puolesta ks. Toisen puolesta asiointi.


Katso videolta ohjeet sähköisen asioinnin käyttämisestä:

Suun terveydenhoidon virtuaalivastaanotto Virsu


VIRSU –Suun terveydenhoidon  virtuaalinen vastaanotto nyt saatavilla!

Virtuaalista vastaanottopalvelua pilotoidaan helmikuun 2020 aikana. Palvelua on kehitetty VIRSU-hankkeessa, jonka toimijoina ovat Savonia-ammattikorkeakoulu, Kuopion kaupunki, KYS ja Itä-Suomen yliopisto.

Vastaanotolle pääsy edellyttää Suomi.fi tunnistautumisen. Vastaanotolla sinua palvelevat joko Kuopion kaupungin suun terveydenhuollon asiantuntijat tai Savonian ammattikorkeakoulun suuhygienistiopiskelijat.

Vastaanotolle mennessäsi voit täyttää suun terveyttäsi ja omahoitoasi koskevat kyselyt. Niiden perusteella saat yksilöllistä omahoidon ohjausta. Lomakkeissa antamasi tiedot liitetään potilastietoihisi.

Vastaanotolla voit keskustella chatin avulla ja myös videoyhteys on mahdollista.  Lisäksi sinulla on mahdollisuus laittaa suustasi ja hampaistostasi kuva, jos haluat johonkin tiettyyn suun terveyteesi liittyvään ongelmaan ohjausta ja neuvontaa. Virtuaalinen palvelu on sinulle täysin ilmaista.

Vastaanottoajat:

  • Viikko 5: to klo 11.30-14.30
  • Viikko 6: ma-to klo 12-14 ja pe 9-11
  • Viikko 7: ma-pe klo 9-11
  • Viikko 8: ti klo 13.30-14.30 ja ke-to 9-11, pe klo 9-11 ja klo 12-13
  • Viikko 9: ma 11.30-12.30, ke klo 12-14, to klo 9.15-10.15

eTerveyspalvelujen käyttäjälle eTerveyspalvelujen käyttäjälle

Toisen puolesta asiointi Toisen puolesta asiointi

Katso ohjeet toisen puolesta asiointiin videolta.

Sähköisen asioinnin lomakkeet toisen puolesta asiointiin Sähköisen asioinnin lomakkeet toisen puolesta asiointiin

Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan

Tunnistautuminen virsu-palveluun.