Kalaryssäys-kalamarkkinat

Koronasta johtuvien syiden vuoksi olemme päättäneet perua Kalaryssäys-kalamarkkinat tältä vuodelta. Markkinoita ei siis järjestetä vuonna 2021.

Koronarajoituksia on muutettu nopealla aikataululla. Rajoitusten osittaisesta purkamisesta huolimatta päätöstä tapahtuman järjestämiseksi oli liian myöhäistä tehdä muuttuvien aikataulujen vuoksi.

Kuopiossa on suunnitteilla useita tapahtumia tälle vuodelle. Niinpä toivommekin osallistumista muihin tilaisuuksiin turvallisuusnäkökohdat huomioiden.

Pahoittelemme suuresti kauppiaille ja osallistujille koituvaa haittaa. Nyt katseet suunnataan jo vuoden 2022 syksyyn, jolloin pääsemme taas nauttimaan perinteikkäistä Kalaryssäys-kalamarkkinoista.

2020 Kutsu ja ohjelma Kalaryssäykseen

Kuopion Kalaryssäys järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1993. Siitä lähtien tapahtuma on järjestetty aina tähän päivään asti joka syksy Kuopion satamatorilla. Tapahtuma kerää Kuopion satamatorille vuosittain kymmeniä kauppiaita ja kymmeniä tuhansia markkinavieraita.

Nauti villisti kalasta,
nouda pöytääsi särvintä, palasta!
Kuule vinkit ja seurassa viihdy,
Kalaryssäys joukolla katsasta.
Kalahommissa villiksi kiihdy,
nauti ilolla täydestä vatsasta!

Tunnelmia Kalaryssäyksestä aiemmilta vuosilta:


Kalaryssäys toi veden antimet matkustajasatamaan (8.9.2017)

Markkinakauppiaille


Kalaryssäyksen paikkanumerointi (pdf)
Asiakasrekisterin tietosuojaseloste (pdf)

Perinteiseen Kuopion Kalaryssäykseen jonotetaan markkinapaikkoja. Vapautuneita paikkoja täytetään jonotuslistalta. Jonotuskriteereinä ovat teemaan sopivat tuotteet (kala- ja maalaistuotteet), paikan sopivuus (koko, vieruspaikan tuotteet) ja turvallisuus (elintarvike, palo). Voit ilmoittautua jonotuslistalle lähettämällä sähköpostia yhteystiedoissa mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Laita viestiin nimi, paikan koko ja myyntiartikkeli.

Yhteystiedot Yhteystiedot

Vesialueiden hoitaja
Tino Hovinen
044 718 5516