Arska-palvelun karttakauppa


Arska-myyntipalvelu otetaan käyttöön kevään 2017 aikana.

Arska-myyntipalvelu on verkkokauppa josta saa Kuopion kaupungin kartta- sekä rakennuslupiin liittyviä aineistoja maksullisena ja osan maksuttomana. Palvelu ei vaadi kirjautumista mutta maksullisten aineistojen ostoon tarvitaan pankkitunnukset.

Arska-myyntipalvelun Kartat osasta on ostettavissa rakentamisen ja suunnittelun lähtöaineistoksi soveltuvia kantakartta- ja asemakaava-aineistoja sekä ilmalaserkeilausaineistoa. Palvelun kautta kartta-aineistoja tarjotaan pdf- ja tiff- tiedostoina maksuttomina sekä suunnitteluohjelmistojen käyttämissä tiedostomuodoissa maksullisina.

Palvelun Rakennuspiirustukset osasta on ostettavissa sähköisessä muodossa olevia kiinteistökohtaisia rakennuslupaan liittyviä aineistoja; lupapäätöksiä, loppukatselmuspöytäkirjoja sekä asema- ja pohjapiirustuksia niiltä osin kun aineistoa on digitoitu. Jos halutun kohteen aineistoja ei löydy myyntipalvelusta, voi järjestelmän kautta tehdä niistä aineistopyynnön. Aineistoista peritään hinnastonmukainen maksu.

Tilaamalla ja vastaanottamalla aineistoa käyttäjä hyväksyy kyseiseen aineistoon liittyvät käyttöehdot.

Aineistojen luovutukset Aineistojen luovutukset

Paikkatietoaineistojen luovutukset tapahtuvat pääsääntöisesti ETRS-GK27 koordinaatistossa ja pelkästään N2000-korkeusjärjestelmässä.

Tilauslomakkeet Tilauslomakkeet

Digitaalinen kartta- ja paikkatieto
Käyttötarpeeseen sopivaksi muokattua kartta- ja paikkatietoaineistoa voi tilata paperitulosteina sekä digitaalisena aineistona yleisimmissä tiedostomuodoissa.

Viralliset karttaotteet
Lomakkeella tilattavissa karttaotteita erilaisten lupahakemusten liitteiksi.
Virallisia karttaotteita (tonttiasiakirjat ja ympäristökartta) käytetään pääasiassa suunnittelun mm. rakennusluvan lähtötietoina.

Aineistojen käyttöehdot Aineistojen käyttöehdot

Vastaanottamalla aineistoa käyttäjä hyväksyy aineistoon liittyvät käyttöehdot.

Yhteystiedot Yhteystiedot

Kuopion kaupunki
Paikkatietopalvelut
paikkatietopalvelut(at)kuopio.fi