Kaupunkitunnukset

Kuopion kaupungin vaakuna

Vaakunaa käytetään yleensä ainoastaan kaupunkia kokonaisuutena edustavassa asemassa sekä kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen sineteissä ja muissa tunnuksissa.

Vaakunaa käytetään sen virallisessa muodossa eli kruunullisena. Vaakunan ja markkinointitunnuksen samanaikaista käyttöä vältetään.

Kuopion vaakunalogo

Kuopion kaupungin vaakunaan perustuva logo koostuu kolmesta osasta: vaakunasta, Kuopio-nimilogosta ja vaakalinjasta. Sen värit ovat musta, hopea, punainen ja kulta.

Vaakunalogoa käytetään kaupungin virallisessa viestinnässä mm. asiakirjoissa ja kirjekuorissa, virallisissa dokumenteissa, kuulutuksissa, onnittelu- ja surunvalittelu -adresseissa sekä virallisissa kutsuissa sekä kunniakirjoissa.

Markkinointilogo

Käytetään kaupungin markkinointimateriaaleissa, esim. esitteet, tapahtumakutsut, markkinoinnilliset ilmoitukset, julisteet/posterit, roll upit.

Markkinointilogo

Yhteistyökumppaneiden on pyydettävä lupa vaakunan tai tunnuksen käyttöön markkinointi, viestintä ja asiakaspalvelut –yksiköstä. Luvan logon käyttöön myöntää ja tulkinnanvaraiset kysymykset ratkaisee markkinointijohtaja.

Ladattavat logot Ladattavat logot

Yhteystiedot Yhteystiedot

Kuopion kaupunki
Markkinointi, viestintä ja asiakaspalvelut
Soile Nevalainen
044 718 2159
mva(at)kuopio.fi