Logo verraton caf-käyttäjä.

Ajankohtaista Ajankohtaista

Puistonpenkkien tuominen puistoihin siirtyy

Aivan kuten virkistyspaikoilla, myös puistoissa on otettava huomioon valtakunnallisesti voimassa olevat koronavirusohjeistukset ja turvavälit.
Lue lisääTietojaPuistonpenkkien tuominen puistoihin siirtyy »

Kuopion keskustan hiekanpoisto siirtyy toiselle pääsiäispäivälle 13.4.2020

Kuopion keskustan hiekanpoisto siirretään toiselle pääsiäispäivälle 13.4.2020 lumisateiden vuoksi. Sääennuste lupaa pakkasia ja lisää lumisadetta, minkä vuoksi hiekanpoistoa ei voi tehdä suunnitellussa aikataulussa. Alueille jo asennetut pysäköintikieltomerkit tullaan päivittämään 2.4. alkaen. Työt aloitetaan näin ollen maanantaiyönä 13.4. viimeistään klo 02.00
Lue lisääTietojaKuopion keskustan hiekanpoisto siirtyy toiselle pääsiäispäivälle 13.4.2020 »

Savilahdentien työmaat käynnistyvät – muutoksia myös liikennejärjestelyihin

Kevään 2020 aikana Savilahdessa käynnistyy uusia infran rakentamiskohteita jo käynnissä olevien lisäksi. Työt alkavat huhtikuun alkupuolella ja aiheuttavat muutoksia myös liikenteeseen. Muuttuvista liikennejärjestelyistä ilmoitetaan liikennemerkein ja opastein.
Lue lisääTietojaSavilahdentien työmaat käynnistyvät – muutoksia myös liikennejärjestelyihin »

Kuopiossa otetaan koekäyttöön PlanBil - yhteiskäyttöautoja kaikkien saataville

PlanBil tarjoaa yhteiskäyttöautoja kuopiolaisille yhteistyössä Kuopion kaupungin, Traficomin ja Sitowise Oy:n kanssa. Autot ovat vapaasti kuopiolaisten käytettävissä maksua vastaan. Kokeilu kestää 6 kk, jonka jälkeen mietitään edellytykset palvelun jatkosta. Mistä tässä oikein on kyse?
Lue lisääTietojaKuopiossa otetaan koekäyttöön PlanBil - yhteiskäyttöautoja kaikkien saataville »