Ajankohtaista Ajankohtaista

APOLI päivittyy – vielä voi vaikuttaa

Valtuustosaliin oli APOLI-seminaariin tiistaina 17.1.2017 kokoontunut mittava joukko seuraamaan päivitettävän asiakirjan esittelyä. Tilaisuuden avasi ja paneelin juonsi kaupunginarkkitehti Liisa Kaksonen.
Lue lisääTietojaAPOLI päivittyy – vielä voi vaikuttaa »

Toritoimintojen yleisötilaisuus valtuustosalissa 24.1.2017 klo 16 – 18

Toritoimijat ja kaupunkilaiset sekä media kutsutaan yleiseen infotilaisuuteen kauppa- ja satamatoritoimintojen siirtymisestä Kuopion Kaupunkikeskustan Kehittämisyhdistys ry:lle. Tilaisuus pidetään tiistaina 24.1.2017 klo 16 – 18. Paikkana on valtuustosali osoitteessa Suokatu 42.
Lue lisääTietojaToritoimintojen yleisötilaisuus valtuustosalissa 24.1.2017 klo 16 – 18 »

Itkonniemen aluesuunnitelma kiinnosti kaupunkilaisia

Itkonniemen ja vanhan aseman kaavatyön käynnistymisestä uutisoitiin ennen joulua 2016. Kaavatyöhön liittyvän aluesuunnitelmaan kerätään kuopiolaisilta paikkatietoa ja ideoita sähköisellä kyselyllä. Kysely on ollut avoinna asukkaille 17.11.-17.12. välisen ajan ja vastauksia tuli kaiken kaikkiaan 330 kappaletta.
Lue lisääTietojaItkonniemen aluesuunnitelma kiinnosti kaupunkilaisia »

Hälytysajoneuvon liikennevaloetuusjärjestelmä käytössä

HALI- eli hälytysajoneuvon liikennevaloetuusjärjestelmän 1.vaihe on otettu virallisesti käyttöön. Järjestelmän koekäyttöjakso on päättynyt. Etuusjärjestelmässä on mukana tällä hetkellä Tasavallankadun-Savilahdentien-Puijonlaaksontien sekä Niiralankadun ja Tulliportinkadun liikennevaloliittymät sekä Kolmisopen alueen liikennevalot. Lisäksi järjestelmä otettiin käyttöön Siilinjärvellä olevissa liikennevaloliittymissä.
Lue lisääTietojaHälytysajoneuvon liikennevaloetuusjärjestelmä käytössä »