Ajankohtaista Ajankohtaista

Savilahdessa poikkeusjärjestelyjä liikenteessä viikoilla 38-40

Viikoilla 38-40 tehdään Valtatie 5:llä Savilahdessa, moottoritien Savilahden puoleisella rampilla sekä Piipolun jalankulku- ja pyöräilyväylän läheisyydessä maasto- ja pohjatutkimuksia sekä valmistelevia töitä. Työt aiheuttavat haittaa jalankulku- ja pyöräliikenteelle. Lisäksi moottoritiellä on mittausten aikana käytössä alennettu 80 km/h nopeusrajoitus.
Lue lisääTietojaSavilahdessa poikkeusjärjestelyjä liikenteessä viikoilla 38-40 »

Savilahdessa kaadetaan puita 19.9 alkaen

Savilahden vanhan varikon itäosan asemakaava-alueella aloitetaan asemakaavan mukainen kiinteistöjen ja katualueiden puuston karsiminen torstaina 19.9.2019. Alueella liikkuminen on kielletty ja osa alueelle johtavista kulkuväylistä suljetaan.
Lue lisääTietojaSavilahdessa kaadetaan puita 19.9 alkaen »

Poikkeuksia jalankulku- ja pyöräliikenteessä järjestelyissä Puutarhakadulla viikolla 39

Puutarhakadulle rakennetaan liikennevaloja viikolla 39, mikä aiheuttaa poikkeuksia jalankulku- ja pyöräliikenteelle. Linja-autoaseman puoleinen kevyenliikenteenväylä suljetaan 23.9.-11.10.2019 ja kävelijät sekä pyöräilijät ohjataan käyttämään Puutarhakadun vastakkaisen puolen kevyenliikenteenväylää.
Lue lisääTietojaPoikkeuksia jalankulku- ja pyöräliikenteessä järjestelyissä Puutarhakadulla viikolla 39 »

Savilahdentiellä liikennehaittoja viikolla 38

Pohjatutkimukset aiheuttavat haittoja Savilahdentien liikenteeseen viikosta 38 alkaen. Alueelle asetetaan 30 km/h nopeusrajoitus ja yksi ajokaista suljetaan liikenteeltä.
Lue lisääTietojaSavilahdentiellä liikennehaittoja viikolla 38 »