Ajankohtaista Ajankohtaista

Linja-autopysäkki poissa käytöstä ja kevyen liikenteen väylälle poikkeusjärjestelyitä Savilahdentiellä viikolla 26

Savilahdentien verkostosiirrot jatkuvat viikolla 26, mikä aiheuttaa häiriöitä linja-autoliikenteelle sekä jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Teknia E:n linja-autopysäkki poistetaan väliaikaisesti pois käytöstä ja alueen kevyen liikenteen väylälle tulee poikkeusjärjestelyitä.
Lue lisääTietojaLinja-autopysäkki poissa käytöstä ja kevyen liikenteen väylälle poikkeusjärjestelyitä Savilahdentiellä viikolla 26 »

Päättäjät pyöräilemään -kampanjasta hienoja tuloksia

Kuopion kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Jari Kyllönen ja strategiajohtaja Sirpa Lätti-Hyvönen ovat olleet mukana Oulun seudulla lokakuussa 2018 aloitetussa BikeBusters ”Päättäjät Pyöräilemään” -haastekampanjassa koko talvikauden ajan. Myös osallistujien kuntoa testattiin niin talvikauden alussa kuin sen päätteeksikin. Tulokset olivat erinomaisia ja innostavat jatkamaan aloitetulla tiellä.
Lue lisääTietojaPäättäjät pyöräilemään -kampanjasta hienoja tuloksia »

Vilkku-fillareille uusia pop up-asemia!

Kuopion kaupunki on ottanut käyttöön kuusi uutta Vilkku-fillariasemaa. Uudet asemat ovat niin sanottuja pop up-asemia, jolita voit jatkossa löytää muun muassa Saaristokaupungista ja Kolmisopen Citymarketilta. Uudet asemat otettiin käyttöön käyttäjien toiveesta ja näillä testataan järjestelmän käytettävyyttä laajemmalla alueella.
Lue lisääTietojaVilkku-fillareille uusia pop up-asemia! »

Käsityökatu suljetaan liikenteeltä ja Hapelähteenkadulla poikkeuksia liikennejärjestelyissä 4.7-5.7.2019

Hapelähteenkadun liikenteeseen poikkeusjärjestelyitä Puijonkadulla ja Käsityökadulla alueella tapahtuvien töiden vuoksi 4.7.-5.7.2019. Käsityökatu suljetaan myös kevyeltä liikenteeltä töiden vuoksi.
Lue lisääTietojaKäsityökatu suljetaan liikenteeltä ja Hapelähteenkadulla poikkeuksia liikennejärjestelyissä 4.7-5.7.2019 »